Gym Stair Climber Exercise Tips

Gym Stair Climber Exercise Tips


Once upon a time, zou je rang op rang van de trap steppers in de sportschool te vinden. Hoewel ze grotendeels verdrongen door elliptische trainers, deze cardio-apparaten nog steeds pack een effectieve, low-impact workout - zolang je ze correct te gebruiken. Dezelfde algemene tips gelden voor een stepper-stijl trap klimmer, die twee pedalen u stap op en neer op en een stepmill-stijl trap klimmer, die in wezen een miniatuur roltrap heeft.

Sta rechtop

Bijna elke trap klimmer wordt geleverd met een kant stuur of met de hand rails om je te helpen je evenwicht te bewaren. Als je echt de rails nodig hebt om je evenwicht te bewaren, zou je beter hou je vast. Echter, als je je evenwicht zonder de rails kan houden, zal je meer voordeel uit deze workout te krijgen, omdat leunend op hen vermindert de uitdaging. Ga rechtop staan ​​als je kunt. Houd uw heupen en schouders over je voeten en leunen op de rails zo weinig mogelijk.

Step On It

Een andere veel voorkomende fout is tiptoeing je weg omhoog de trap. In een interview met "Women's Health" magazine, raadt personal trainer Amy Gantwerk neer op de stappen van de machine te drukken je hele hiel. Hakken de trap op je tenen benadrukt kalf betrokkenheid door middel van een gedeeltelijke bereik van de beweging die noch gezond noch effectief. Maar als je tip Gantwerk volgen, dan heb je dwingen je hamstrings en bilspieren om volledig te activeren en uw kuiten zal verplaatsen door middel van een compleet gamma van de beweging.

Verblijf in het Midden

Het is misschien verleidelijk om de pedalen de trap stepper's naar beneden rijden de hele weg omdat je denkt dat grotere stappen betekenen een betere training. Terwijl het maximaliseren van bereik van de beweging meestal niet te vertalen naar groter voordeel, dit is alleen het geval als u dit kunt doen, zonder afbreuk te doen aan vorm. Niet alleen het rijden van de trappen naar beneden de invoering van een slingerende gang die kan leiden tot verwondingen, maar verleidt u ook om te rusten aan de "onderkant", die de spanning ook al is het maar voor een fractie van een seconde ontlast op je spieren.

Haal alles uit je training

Warm-up met 5 tot 10 minuten van lage intensiteit trap stepping waarin je moet in staat zijn om een ​​normaal gesprek te voeren. Als je niet veel tijd om uit te werken, dan kunt u compenseren voor de kortere training door upping uw trainingsintensiteit. Op een stappenmotor, betekent dit het verhogen van de vloer of stappen per minuut. U kunt ook sneller stap voor intervallen van 30 tot 60 seconden en dan stap langzamer gedurende 30 tot 60 seconden om te herstellen.