Hoe maak je een Tiara voor een peuter maken

Hoe maak je een Tiara voor een peuter maken


Tiara's zijn een leuke accessoire voor meisjes, die ze gebruiken tijdens het rollenspel voor te stellen ze zijn prinsessen, koninginnen en feeën. Peuters vooral liefde aan te kleden, en tiara's kan een interessant punt om hun verbeelding vonk zijn. Tiaras kunnen gemakkelijk worden gemaakt van de bouw van papier die peuters kunnen helpen versieren. Het maken van tiara's is de perfecte middag activiteit voor een peuter, een die ze zullen genieten voor veel meer dagen als een dress up accessoire.

instructies

1 Meet uw peuters hoofdomtrek boven de oren met een meetlint. Voeg 3 inch aan de hoofdomtrek meting overlappende uiteinden van de tiara te maken.

2 Teken de vorm van een tiara op een stuk van de bouw papier. Zorg ervoor dat de meting formulier Stap 1 voor de lengte gebruiken. Teken een fancy kroon in het midden van de tiara. Anders gaat u naar de sectie Resources om een ​​afdruk van een tiara die u kunt gebruiken voor uw peuter te vinden. Snijd de tiara zorgvuldig.

3 Versier de tiara met de hulp van uw peuter. Gebruik stukjes gekleurd bouw papier, stickers, stiften, plastic edelstenen, glitter, vinger verf en andere materialen die je beschikbaar hebt. Gebruik dubbelzijdige tape te versieren met plastic edelstenen. Laat de tiara droog als dat nodig is.

4 Monteer de kroon op het hoofd van uw peuter. Sluit de overlappende stukken met de paperclip om het op zijn plaats te houden.

Hints

  • Gebruik tape om de tiara bij elkaar te houden als je peuter trekt de paperclip.
  • Houd schaar uit de buurt van peuters.