Hoe maak je een Wii die niet Powering Up Fix

De Nintendo Wii video game console als zijn controller een interactieve afstandsbediening met een bewegingssensor om bewegingen van de gebruiker te detecteren en te vertalen naar bewegingen op het scherm. Normaal gesproken is de Wii gaat aan en uit met een uit-knop aan de bovenkant van de console, naast de cd-sleuf. Echter, een glitch soms voorkomen dat de Wii uit te draaien op. U kunt in staat zijn om dit probleem op te lossen door het volledig loskoppelen van het apparaat, dat de console wordt gereset.

instructies

1 Koppel elke kabel die wordt aangesloten op de Wii, met inbegrip van het netsnoer, het TV-scherm snoer en de Ethernet-kabel, als je een bedrade verbinding met de console te gebruiken.

2 Koppel de AC-adapter van de muur.

3 Laat alles zitten unplugged gedurende ten minste twee minuten. Dit zal de Wii en de adapter te resetten.

4 Sluit alles weer bij elkaar, en zorg ervoor dat de stekkers druk stevig in hun juiste sockets. Zorg er ook voor dat het stopcontact goed werkt.

5 Controleer elke snoer en toebehoren voor schade, in het bijzonder gerafelde bedrading, als de Wii nog steeds niet kan worden ingeschakeld. Zorg ervoor dat de power adapter zegt: "Wii" en "RVL-002." Verwijder alle accessoires die niet specifiek zijn ontworpen voor de Wii, met inbegrip van geheugenkaarten en controllers. Verhoog de Wii om het ventilatiesysteem te geven en te controleren op stof of vuil dat de ventilator kan verstoppen.