Hoe maak je Walking Canes

Hoe maak je Walking Canes


Hoe maak je Walking Canes. Wandelstokken zijn er altijd al geweest. Zelfs op bepaalde tijden die ze niet alleen functioneel, maar een fashion statement ook zijn geweest. Hier is een snelle gids voor een zeer mooie rustieke stok.

instructies

1 Vind de perfecte lengte stok, bij voorkeur ongeveer een inch tot een inch en een half op zijn breedste punt. Zorg ervoor dat het is comfortabel voor u om vast te houden en om functioneel te gebruiken, over een paar centimeters boven vanwaar je hand bungelt en de grond moet voldoende zijn, of wat u wenst. Gebruik de zaag en gesneden tot de gewenste lengte.

2 Nu vinden de handgreep einde. U kunt een gebogen handvat te bevestigen, of als je geluk hebt en hadden genoeg vooruitziende blik en koos voor een stok met een gebogen uiteinde dat gebruiken. Het nemen van de schuurpapier zand glad het handvat einde van uw wandelstok. Nu als je een stok met schors hebben gekozen op het u een keuze hebben. Als u liever de natuurlijke uitstraling van de schors verlaten, zo niet het schuurpapier en het zand weg al het bewijsmateriaal van de schors te nemen.

3 Nu dat je ofwel hebben geschuurd weg de schors of links het zal je nodig hebt om te voltooien. Er zijn vele producten die er zijn ontworpen om de schors verblijf op het riet te helpen, gewoon een snelle internet zoeken om de besten te vinden. Voor glad geschuurd modellen gebruik maken van uw favoriete beits en volg de aanwijzingen.

4 Uiteindelijk moet je de stok zelf tip. Er zijn verschillende tip keuzes die er zijn, kijk maar naar bouwmarkten voor rubber stoppers. Of als u liever ambitieus gaan voor een koper of een metalen punt, zult u waarschijnlijk moet ofwel een te vinden of winnen van de metalen in vorm rond de punt van het riet zelf. Genieten!