Droog Voedsel Voeden gids voor honden

Het verzorgen van je hond vereist constante verzorging, liefdevolle genegenheid en juiste voeding. Veel eigenaren van gezelschapsdieren kiezen om hun honden droge voedingsmiddelen te voeden, in tegenstelling tot zelfgemaakte of ingeblikt voedsel. Teveel droog hondenvoer zal luiheid en zwakte van extra gewicht veroorzaken. Niet voeden van uw hond genoeg zal de kracht van uw huisdier om te spelen en rennen verminderen. Het voeden van specifieke bedragen is even belangrijk voor de stofwisseling en glucose niveaus, omdat ze allebei noodzakelijk voor de gezondheid en geluk zijn.

kleine rassen

Kleinere rassen die uitsluitend bereiken ongeveer 10 pond zoals chihuahua en yorkie, moeten worden gevoed tenminste 1/3 kop droge voeding, en niet meer dan 1 kop eenmaal per dag. De iets grotere rassen, zoals de Schotse terrier op een standaard 20 tot 25 pond, ten minste 1 kop droge voeding, en niet meer dan 2 1/4 kopjes ontvangen. De volgende maat ras, 25 tot 50 pond, is de laatste kleine hond groep, met daarin de beagle en de spaniel. Deze groep krijgt 2 1/4 kopjes van voedsel, nooit het geven van meer dan 3 3/4 kopjes per dag. U kunt de hoeveelheid halveren om uw hond te voeden twee keer per dag als je wilt.

grote rassen

Voor grotere honden, zoals de retriever en labrador, voeden overal van 3 3/4 tot 5 kopjes droge hondenvoer eenmaal per dag. U kunt twee keer per dag te voeden indien u dat wenst, maar halveer de hoeveelheid, zodat je niet je hond overvoeren. Deze honden zijn meestal 50 tot 75 pond in gewicht en zijn de meest voorkomende familie en water houdend rassen. De volgende maat, met inbegrip van de Duitse Dog, malamute en mastiff, zijn standaard op meer dan 75 pond en zijn de langste en heftiest honden bekend. Ze zullen meestal eten 5-8 kopjes droog hondenvoer elke dag; spacing thier voedingen zullen helpen bij het controleren van hun verlangen om op te kauwen andere oneetbare punten. Twee, 4 cup voedingen, of drie 2-2 1/2 kop voedingen geschikt zijn.