Motels buurt van Holden Beach, North Carolina

Motels buurt van Holden Beach, North Carolina


Holden Beach is een klein barrière eiland ligt ongeveer 30 mijl ten zuiden van Wilmington, NC, en 30 mijl ten noorden van Myrtle Beach, SC \ "Traveler \" magazine gerangschikt Holden Beach als een van de "Top 10 Family Stranden in de Verenigde Staten." Holden Beach is niet een array van de oceaan onderdak bieden; Echter, de nabijgelegen steden van Oak Island en Ocean Isle Beach te bieden waterkant opties.

Gray Gull Motel

The Gray Gull Motel is in Holden Beach, hoewel het postadres is de stad van Supply. Dit motel is niet een locatie aan de oceaan te bieden, maar het is binnen een mijl van de Holden Beach brug, die leidt naar het strand en de Atlantische Oceaan. The Gray Gull Motel biedt een buurt omgeving met de nabijheid van winkels en restaurants. Het motel biedt uitzicht op de Holden Beach Bridge, een picknickplaats met tafels en een grill, een zwembad en een zonnedek. U kunt kiezen uit kamers met twee dubbele bedden of een queen-size bed. De kamers bieden een televisie, kabel, air-conditioning en een koelkast. Kamerprijzen variëren per seizoen.

Gray Gull Motel
3263 Holden Beach Rd.
Supply, NC 28462
910-842-6775
graygullmotel.com

Blue Water Point Motel-Marina?

The Blue Water Point Motel ligt op 5 mijl van Holden Beach. Het biedt kamers met uitzicht op de Atlantische Oceaan vanaf het Oak Island ligging tussen het Oostelijk Kanaal en de oceaan. Het motel beschikt over een eigen jachthaven, het aanbieden van kayak, jet ski en de visserij-gear huren, charter boot vissen excursies en zonsondergang cruises die nachtelijke vertrekken van mei tot september. Voorzieningen zijn onder andere een arcade, een cadeauwinkel, basketbal- en volleybalvelden, een hoefijzer pit en on-site dineren in het Fish House Restaurant. De kamers beschikken over twee tweepersoonsbedden, een magnetron, koelkast, koffiezetapparaat, premium kabel en Wi-Fi.

Blue Water Point Motel-Marina?
5710 57 Place W.
Oak Island, NC 28465
910-278-1230
bluewaterpointmotel.com

The Islander Inn

De Islander Inn ligt op ongeveer 6 mijl ten zuiden van Holden Beach. Het hotel biedt toegang tot het strand, binnen- en buitenzwembaden, een jacuzzi, een zonnedek, een tiki hut, zwembad service, een oefening faciliteit, een vergaderruimte en een gratis dagelijks ontbijt voor de gasten. Het hotel biedt een king en queen-bed kamers met uitzicht op de Atlantische Oceaan of de Ocean Isle Sound. De kamers zijn voorzien van een balkon, natte bars, koelkast, een magnetron, een koffiezetapparaat, een flat-screen televisies, premium kabel en Wi-Fi. De Inn biedt vakantie specials, verlengd verblijf kortingen en golfarrangementen.

The Islander Inn
57 W. First St.
Ocean Isle Beach, NC 28469
888-325-4753
islanderinn.com