Aanbevelingen voor staafmixer

Staafmixer verkocht in de massamarkt en keuken winkels gemakkelijk mengen voedsel in elke diepe bak zonder vervuiling een extra gerecht. Sommige staafmixer komen met toebehoren te hakken of zweep in aanvulling op het mengen. Kies een staafmixer die gemakkelijk kunnen worden gereinigd en opgeslagen en wordt een van de meest gebruikte toestellen in de keuken worden.

Zorg

Koop een staafmixer met een muur opslag beugel en monteren op de muur, of op te slaan op een kast plank met toebehoren om te voorkomen dat stukken te verliezen. Alleen dompel je onderdompeling blender tot de lengte van de wand. Het deel je houd herbergt de motor, en mag niet nat worden.

Bij het reinigen, draaien water over de staf en het blad in plaats van weken van de staafmixer in een gootsteen van water. Niet wassen in een vaatwasser. Veeg het motorhuis schoon met een vochtige doek. Sommige accessoires kunnen vaatwasser veilig zijn; Controleer de instructies van de fabrikant.

Houd uw handen uit de buurt van de messen tijdens het gebruik.

Gebruik

Gebruik uw staafmixer in plaats van een handmixer om eieren te verslaan, meng cakes of zweep mousse.

Maak milkshakes of smoothies door schepijs in een hoog tumbler, waardoor er ruimte in de top. Voeg sap of melk en smaakstoffen, zoals chocolade siroop of vers fruit. Mix met de staafmixer in de tuimelaar, dan dienen in de tuimelaar of overplaatsing naar een ander glas. Mengen koffie met ijs, melk en gearomatiseerde siroop op dezelfde wijze een frappe drank te maken.

Veel staafmixer komen met een helikopter attachment dat lijkt op een klein kopje met een mes binnen. Bevestig de menger aan het deksel van de beker chopper, en roteert het mes binnen. Gebruik uw chopper gehechtheid aan kip of ei salade. Meng stukjes gekookte kip of hard gekookt ei met selderij en kruiden, voeg een eetlepel mayonaise, leg het deksel en hak met de blender. Hak tomaten, pepers, ui en kruiden samen om verse salsa te maken. Hak noten voor recepten en proces wortelen gewoon een beetje langer dan normaal om een ​​boete chop geschikt voor carrot cake of muffin recepten. Wanneer u klaar bent, het reinigen van de chopper bijlagen, maar de blender zelf zal niet worden vervuild.

Als uw staafmixer wordt geleverd met een zweep of zwaait gehechtheid, kunt u verse slagroom of meringue te maken. Voeg ijs koude melk in een grote kom en, met behulp van de zweepslagen beslag op uw blender, Klop de room gedurende enkele minuten. Serveer direct voor de beste textuur. Voor meringue, voeg gekoeld eiwitten in een grote kom met een scheutje room van tandsteen om de stijfheid te behouden. Klop de eiwitten tot zachte pieken vormen en gebruik vervolgens de meringue naar boven uw favoriete cream pie.