Badpak Styles

Badpak Styles


Net voor de zomer hits, sommige vrouwen beginnen zich zorgen te maken over hoe ze eruit zal zien in hun badpakken. Wat als je een bikini, maar je voelt alsof je lichaam het type is niet meer geschikt voor het, maar je nog wilt om te zonnen en te zwemmen? Gelukkig zijn er vele verschillende soorten badpak stijlen voor vrouwen.

Bikini

De bikini is een tweedelig pak die wordt geleverd in een aantal verschillende stijlen van tops en bottoms. De meest voorkomende tops zijn de beha top, de driehoek top, het halster-hals, de sport-top en de strapless bandeau top. De bodems kunnen komen in volle bodems, matige bodems, koord bodems, brazilian bodems en laagbouw bodems. Top en bodems kunnen worden gemengd en op elkaar afgestemd. Vrouwen board-shorts kunnen ook worden gedragen als bodems.

tankini

De tankini combineert een bikini bodem, die doorgaans in een gematigd snit, met een tank top. De tank top is beschikbaar als een halster hals, een strapless bandeau, en kan ook worden geïntegreerd met een push-up beha. Women's board shorts kunnen ook worden gedragen als bodems.

monokini

De monokini kan worden omschreven als een een-delig pak met materiaal uitgesneden. Afhankelijk van de stijl, een monokini lijkt op een bikini, maar typisch met bloot zijden die zijn verbonden met de bovenste en onderste delen hetzij aan de voor- of achterkant van het pak. Styles opgenomen halster nek, neem een ​​duik voor- of franje, wikkel en lace up.

Een stukje

Een een-stuk badpak bestrijkt de hele romp en wordt beschouwd als meer bescheiden dan een tweedelige. Verschillende stijlen zijn de tank pak of maillot, de band in de hals, de sprong voorzijde, evenals de wraparound en de bandeau. Er zijn verschillende back stijlen beschikbaar, waaronder de vrije schouders en de duik-back.