Hoe te Perspective onderhouden in een nieuwe relatie

Dat-leuk uitziende man die je hebt het uitwisselen van blikken met en lacht naar eindelijk een aanpak. Hij riep toen hij zei dat hij dat zou doen. Het was een goed gesprek. Je ging naar buiten en er was ernstig chemie! Je had eindelijk die eerste kus. Sparks! Nu is hij gebeld regelmatig en je hebt een paar andere data had. Je bent zo opgewonden je kunt nauwelijks te eten! Je kunt nauwelijks slapen!

Terwijl het begin van een nieuwe relatie is spannend maakt niet uit hoe oud je ook mag zijn, zijn er gedragscodes moet u zich houdt aan voor zelfbehoud!

instructies

1 Realiseer je dat je je emoties onder controle moeten houden. Geniet van deze tijd, maar weet dat het veel te vroeg om te beginnen met het benoemen van de kinderen.

2 Als hij belt, blijf niet aan de telefoon te lang. Op dit moment, als hij niet het maken van plannen om uit te gaan, dan is het gewoon inactief gesprek. Beperk oproepen tot 20 minuten.

3 Ga aan de slag! Dit is de perfecte tijd om ervoor te zorgen dat je iets waardevols aan de hand anders dan hem. Uit te werken, help een vriend te lezen om een ‚Äč‚Äčkind, iets dat je leven zal verbeteren doen.

4 Jezelf niet helemaal tot zijn beschikking heeft te maken. Je hoeft niet om elk gesprek, e-mail of SMS-bericht meteen beantwoorden. Je hoeft niet om hem onmiddellijk terug te bellen, maar altijd zijn gesprekken terug te keren. Je hoeft niet in te stemmen met elke datum; dat het goed is om te zeggen dat je andere plannen. In feite moet je soms ook andere plannen te hebben.

5 Weet dat de dingen hoe dan ook op dit moment kan swingen, aan beide uiteinden. Hij kan besluiten dit is niet voor hem, en zo kun jij ook. Dit is de tijd voor u om te genieten van de drukte, maar op hetzelfde moment te observeren zijn gedrag en het uwe bewaren onder controle.