Restaurants in Orange Beach, AL

Restaurants in Orange Beach, AL


Mijl van witte zandstranden, warme, heldere water en prachtige zonsondergangen - dit is wat je zult ervaren aan de Gulf Coast van Alabama. Het spelen in het warme water met de familie is altijd een geweldige vakantie idee, en Orange Beach biedt recreatieve activiteiten voor iedereen. Bezoek de nabijgelegen Gulf State Park met meer dan 6.000 hectaren duinen, bossen en zandstranden. Diepzeevissen in de Golf van Mexico is een belangrijke attractie, en een aantal tour bedrijven zijn beschikbaar om u eruit te halen. Voor de geschiedenis buff in de familie, neem een ​​reis naar Fort Morgan State Historic Site en bezoek deze Spaans-Amerikaanse Oorlog fort. Na een drukke dag van het verkennen en opnieuw, probeer een van de restaurants Orange Beach om uw honger te stillen.

Calypso Joe's

Calypso Joe is gespecialiseerd in een Caribisch thema met exotische tropische dranken zoals lavastroom 151, gemaakt met Bacardi 151 rum en pina colada mix. Begin uw maaltijd met rauwe oester shooters geserveerd in een borrelglas met een Caribische cocktailsaus. Probeer een kom van Caribbean zwarte bonen soep gegarneerd met zure room en ga naar een van de speciale salades Calypso Joe's (die zij noemen zeewier), zoals Jamaican barbecue salade met slow-geroosterd varkensvlees op gemengde greens. Voorgerechten onder meer gegrilde garnalen Kabobs en softshell krabben gooide met eiland specerijen. Calypso Joe's biedt ook een kindermenu.

Calypso Joe's
27.075 Marina Road
Orange Beach, AL 36561
(251) 981-1415
calypsojoes.com

Cosmo's Restaurant & Bar

Open voor lunch en diner, Cosmo's (genoemd naar reddingshond van de eigenaar) biedt een gevarieerd menu. Lunch begint met hapjes zoals voetzoeker garnalen of gegrilde groenten geserveerd op uitbundige brood. Probeer eend en worst gumbo voor lunch gevuld met okra en traditionele gumbo specerijen. Lunch voorgerechten variëren van een Cubaanse draadjesvlees evenals sandwich met gegrilde meerval filet. Diner voorgerechten zijn voorzien van favorieten zoals crab cakes en staarten van langoesten. Ga verder met een geroosterde rode paprika Caesar salade en een bowl van de soep van de dag. Voorgerechten variëren van zeevruchten pasta tot softshell krab en met de hand gesneden 14 oz. ribeye steaks. Een uitgebreide wijn en bier lijst is beschikbaar.

Cosmo's Restaurant & Bar
25753 Canal Road
Orange Beach, AL 36561
(251) 948-9663
cosmosrestaurantandbar.com

Geno's Fresh Catch Grill

Geno's Fresh Catch Grill zit op de tweede verdieping van Landing Kousen 'in Orange Beach en biedt dineren gasten uitzicht op Cotton Bayou en de jachthaven. Open voor het diner, Geno's biedt een menu van diverse visspecialiteiten. Elke avond Geno beschikt over een dagelijkse vangst die verandert. Items op de verse vangst menu kan verse grouper, geelvintonijn of bot bevatten. Begin uw diner met een sushi voorgerecht of favorieten, zoals golf garnalen cocktail of gefrituurde groene tomaten. Voor een lichtere kost, probeer dan een baby spinazie salade met gesuikerde pecannoten en warme spek dressing. Een kom van krab vlees, graan en stoofpot kunnen ronden de salade gerecht. Voorgerechten variëren van golf garnalen scampi tot jumbo forfaitair crab cakes. Gecertificeerde prime steaks zijn ook beschikbaar. Geno's biedt een uitgebreide wijnkaart te ronden het menu.

Geno's Fresh Catch Grill
26619 Perdido Beach Blvd.
Orange Beach, AL 36561
(251) 975-1388
genosfreshcatchgrill.com