Hockey Gear Cleaning

Hockey Gear Cleaning


Voor hockey veilig worden gespeeld, het kost veel van het vistuig. Naast uniformen, die over het algemeen bestaan ​​uit een trui, broek en handschoenen, hockey spelers dragen ook een verscheidenheid aan beschermende uitrusting, met inbegrip van de schouder en borst pads, scheenbeschermers en helmen. Na een harde spel en veel zweten, kan elk van deze spullen zijn in ernstige behoefte aan schoonmaak. Als je niet de tijd of geld voor een professionele wasbeurt hebben, zijn er een paar technieken die je kunt gebruiken om hockey versnelling schoon op uw eigen.

Gebruik een wasmachine

Hoewel het niet aan te raden om professioneel niveau hockeytoestel gooien in een machine, zullen de meeste amateur-hockey versnelling niet te lijden veel slijtage van het zijn de wasmachine worden gewassen. De beste machines te gebruiken zijn de grote front-loading wasmachines gevonden in wasserettes. De top-loading machines gevonden in de meeste huizen hebben een agitator in het midden die bandjes en draden kunnen vast komen te zitten op. Draai de knop op de wasmachine aan de zachte cyclus en gebruik een heavy-duty deodorizing detergent om meer effectief te verwijderen bacteriën en geur. Wanneer de items worden gedaan wassen, leg ze op een vlakke ondergrond om te drogen.

Met de hand wassen

Het is niet zo eenvoudig als het gooien van spullen in een machine, maar het zorgt voor minder slijtage. Vul een bad met detergent en warm water, dat is meer effectief in het doden van bacteriën dan koud water. Dompel de uniformen en pads in het water. Laat ze weken gedurende 20 tot 30 minuten en vervolgens met de hand wassen, schrobben grondig voor de gangbare stinkende plaatsen zoals de oksels en kruis gebieden. Wanneer u klaar bent met het wassen, spoelen elk item tot het water helder is en leg de items plat te drogen.

Reiniging Een Helm

Hockey helmen kan worden gereinigd met elk type van milde zeep en water. Een spons met het sop watermengsel aan de helm vegen aan binnen- en buitenkant. Wanneer u klaar bent met het schoonmaken, spoel de helm goed, vooral op de binnen en van buiten tot het droog is in te stellen.

skates

De beste manier om skates schoon te houden is om ervoor te zorgen dat ze volledig droog na elke dragen. Ze te plaatsen in het register van een kachel of blazen ze droog met een föhn na gebruik zal hen helpen vers blijven. U kunt ook spuiten ontsmettingsmiddel in de schoenen af ​​en toe en bestrooi de binnenkant met poeder om te voorkomen dat ze van houden geur.

Houd uw tas Fresh

Heb je spullen zitten in de tas die je het te dragen in niet vertrekken. Als je thuis komt, verwijder je spullen uit de tas meteen en hangen te drogen. Plaats droger vellen in je spullen tas om het vers tussen het gebruik te houden. U kunt zelfs de lakens daar te helpen houden je spullen fris. Vergeet niet om de droger lakens uit te veranderen na elk gebruik van je spullen.