Hoe maak je Frozen Beef Patties Cook in een koekenpan

Hoe maak je Frozen Beef Patties Cook in een koekenpan


Bevroren rundvlees pasteitjes koken goed recht uit de bevroren toestand in een kookplaat koekenpan. De pasteitjes ontdooien als ze, zodat ze niet uit elkaar vallen tijdens het ontdooien koken. Net als alle gemalen vlees, het is van vitaal belang voor de hamburgers koken op een veilige interne temperatuur, die een paar minuten langer duurt wanneer ze beginnen uit bevroren. Met behulp van de juiste methode en het bewaken van de temperatuur kookt de hamburgers door zonder ze uit te drogen of ze te verbranden.

instructies

1 Verwarm een ​​koekenpan op middelhoog. Bedek de pan met een dun laagje olie zodat de bevroren patties kleven niet als ze beginnen te ontdooien.

2 Voeg de hamburgers in de pan wanneer het warm genoeg te sissen. Leg ze in een enkele laag, waarbij 1 inch ruimte tussen de pasteitjes.

3 Kook de hamburgers voor ongeveer 4 tot 5 minuten aan de ene kant, of tot het bruin.

4 Flip de hamburger en bak nog eens 4-5 minuten. Seizoen van de gekookte kant met zout, gebarsten peper, gedroogde knoflook of uw favoriete kruiden na het wegknippen.

5 Steek een vleesthermometer in de patty. Serveer de pasteitjes wanneer ze een minimum interne temperatuur van 155 graden Fahrenheit bereiken.

Hints

  • Diepgevroren hamburgers ook goed koken op gas of houtskool barbecues.
  • Kruiderijen niet goed vasthouden aan bevroren pasteitjes, dus voeg ze halverwege de kooktijd. U kunt ook bovenaan de pasteitjes met kaas en sauzen na het koken, maar voordat u te dienen.