Hoe te korten Compound Bow Draw

Hoe te korten Compound Bow Draw


De compound boog maakt gebruik van een cam systeem om de pees te controleren. De nokken draaien om de hoeveelheid kracht nodig is om de string aan volledige treklengte houden verminderen. De nokken ook de lengte van de tekenreeks te controleren en kan worden aangepast aan de lengte van de draad te veranderen. De methode voor de instelling is afhankelijk van de fabrikant, maar de meeste bogen vereisen een boog druk op om de lengte van de string aan te passen. Weinig compound boog modellen maken gebruik van een aanpassing van het systeem dat de lengte van de string verandert zonder een boog pers.

instructies

Cam Adjustment

1 Raadpleeg uw handleiding om ervoor te zorgen de nok is instelbaar zonder een boog pers. Zoek de instelbare nok door het vinden van de nok met een bevestigingsbout, die niet typisch een van de belangrijkste begrenzingsnokken maar veeleer gepositioneerd als een inwendig werkende component.

2 Gebruik een inbussleutel om de aanpassing bout op de nok los te maken. Wiebelen de nok met uw vingers om ervoor te zorgen het is los genoeg om te manipuleren.

3 Draai de nok om de string te verkorten. Gebruik de markeringen op de nok om de aanpassing afstand te monitoren. De meeste bogen maken gebruik van een twee-inch incrementele aanpassing. Plaats de nieuwe markering in een positie in lijn met de bout. Gebruik de inbussleutel om de bout te scherpen en zet de nok.

4 Poging om wiebelen en zet de nok met je vingers. Als de nok is rigide, de aanpassing is voltooid.

Peg Cam

5 Zet de strik in een boog pers en buigen de ledematen aan de druk van de string te verwijderen. Volg de string aan de nok met meerdere pinnen. De pees einde lus wordt aangesloten op één van de haringen.

6 Haal de lus van de huidige pin en haak het op een nieuwe koppeling aan de loting lengte te veranderen. De aanpassing lengtes zijn meestal geschreven op of direct naast de pin. Hoe hoger pinnen verminderen de lengte, terwijl de onderste pennen verhogen de lengte.

7 Verwijder de boeg van de pers om de spanning op de snaar te vervangen. Test de loting lengte om ervoor te zorgen dat juist is. Zet de strik terug in de pers en maken verdere aanpassingen als dat nodig is.

slot Cam

8 Zet de strik in een boog druk op om de spanning van de snaar te verwijderen. Volg de string de brede nok met meerdere sleuven in het midden.

9 Trek aan de string van de huidige slot en plaats het in een lager slot op de loting lengte of een hoger slot te verhogen om de loting lengte afnemen. Oefen druk uit met het topje van je vinger om de string in het slot plaats.

10 Verwijder de boog van de bankschroef om de spanning op de snaar te vervangen. Test de loting lengte voor nauwkeurigheid en herhaal het proces tot de aanpassing is perfect.