Chemicaliën die worden gebruikt om goud te identificeren

Chemicaliën die worden gebruikt om goud te identificeren


Goud is een gewaardeerd mineraal dat zijn eigen samenstelling en fysische eigenschappen die kunnen worden gecontroleerd door het gebruik van verschillende chemicaliën heeft. Het gebruik van chemische tests is een gangbare praktijk bij het identificeren van echt goud of vals goud. Als de chemische stof wordt aangebracht op goud, een reactie optreedt te helpen identificeren het mineraal.

Zoutzuur

Zoutzuur is een mengsel van waterstof en chloride dat wordt gebruikt in veel verschillende producten, waaronder chemische oplossingen gebruikt om goud identificeren. De chemische behoort tot het gebruikt in de sieraden industrie te testen op echt goud oplossing. Het zuur een bijtende chemicaliën die schade aan de ogen, slijmvliezen en huid veroorzaken indien deze delen van het lichaam raakt. Beschermingsmiddelen moeten gedragen worden bij het mengen van zoutzuur voor het doel van het testen voor goud.

Salpeterzuur

Salpeterzuur is een krachtig oxidatiemiddel dat in oplossing kan worden gebruikt om waar goud identificeren. De chemische bestaat uit stikstof, waterstof en zuurstof. Het zuur is zeer corrosief en bij menging met andere stoffen, kan zeer explosief. Wanneer het wordt gemengd met de juiste chemicaliën, is een betrouwbare goud testen chemische stof. Gebruik altijd persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals gezichtsmasker, handschoenen en een veiligheidsbril bij het gebruik van salpeterzuur om goud te testen.

Kaliumdichromaat Zout

Kaliumdichromaat zout het andere deel van de chemische oplossing gebruikt om goud en in verschillende laboratoriumproeven testen. Het zout is rood-oranje kleur en gemakkelijk te identificeren. De chemische stof wordt gebruikt om alcohol te oxideren, maar indien gemengd met de verkeerde chemicaliën zeer instabiel. goed gemengd, het kaliumdichromaat zout van een gouden testoplossing.

Gedistilleerd water

Gedestilleerd water bestaat uit twee delen waterstof en een deel zuurstof, water is het laatste bestanddeel van bijna alle chemische oplossingen items om na te gaan of een item echt goud of hoeveel karaats goud is in de post of rock. Water is niet corrosief of schadelijk voor de mens van het gebruik door zelf. Bij vermenging met andere bijtende chemicaliën gevaarlijk kan worden en vereist persoonlijke beschermingsmiddelen.

chemische Testing

Zodra de juiste chemicaliën worden gemengd tot een gouden testoplossing vormen, kan een goede chemische test op het item. Het duurt slechts een kleine hoeveelheid chemische oplossing. Maak een klein gaatje in het goud, op een plaats die de chemische oplossing zal houden. Neem een ​​eye-dropper en plaats een druppel in het gat. Als het mineraal koper zal het bruin worden. Als de minerale messing zal donkerder bruin worden. Andere mineralen ook zet de chemische oplossing in een andere kleur, maar er worden geen kleurverandering als het mineraal is echt goud.