Hoe maak je een agressieve hond laten kennismaken met een Cat

Hoe maak je een agressieve hond laten kennismaken met een Cat


Agressie is een natuurlijk instinct in vele soorten honden, maar het is niet mooi in het huis. Sommige honden en katten zullen opschieten prima, maar als u weet dat uw hond niet opschieten met andere dieren, hoef je niet op te geven het idee van het hebben van een hond en een kat. De invoering van uw hond een kat is mogelijk, maar het moet gebeuren op een zodanige wijze dat uw hond leert het gewenste gedrag en laat u de controle over de situatie te allen tijde.

instructies

1 Plaats uw hond in een dier krat. Introduceer uw hond om de kat in een eenpersoonskamer. Het idee is om de blootstelling van de hond met de kat beperken. Tijdens deze inleidende fase, volg deze hetzelfde protocol.

2 Controleer de hond, terwijl het in het krat. Laat uw hond weet dat je verwacht dat het rustig en kalm te blijven. Schelden je hond als het blaft of gromt naar de kat. Als het weigert te stoppen met blaffen en grommen, hebben betrekking op de kist met een laken of maken het dragen van een no-blafband.

3 Ga door met deze training tot je hond begrijpt wat er wordt verwacht. Denk aan het verplaatsen van uw hond uit de kist naar een leiband wanneer het u heeft gehoorzaamd en niet blafte naar de kat gedurende ten minste één week.

4 Laat uw hond uit de kist alleen wanneer je in staat bent om het te bedienen terwijl deze is afgeleid zijn. Om dit te testen, zet de kat in de bench terwijl de hond te wachten in een ander deel van het huis. Breng de hond aan de lijn in de inleidende kamer. Laat de riem en let op uw hond. Als het begint uit de hand te krijgen, pak de riem en verwijder de hond uit de kamer.

5 Herhaal dit proces tot uw hond het juiste gedrag heeft geleerd. Houd in het achterhoofd, kan deze introductie periode voor de laatste weken of maanden.

Hints

  • Houd de dieren in dezelfde kamer van het huis tijdens de inleidende fase. Houd de kat in een aparte kamer, terwijl u het plaatsen van de hond in de inleidende kamer. Dit zal zowel de dieren die je bent in controle van de situatie te leren.
  • Laat altijd uw hond weet dat je in controle over de situatie. Dit voorkomt ongelukken en squelch elke noties van uw hond te domineren je.
  • U kunt uw hond wennen aan een muilkorf, terwijl het in het krat, indien nodig.
  • Laat nooit een agressieve hond alleen in het huis met een kat of een andere huisdieren.
  • Sta niet toe dat uw kat om de hond te plagen, terwijl haar in de kist.