Hoe gebruik ACV Geneeskunde voor Acne

In de loop der jaren hebben vele oude culturen gebruikt appelazijn voor een verscheidenheid aan gezondheid gerelateerde kwesties, zoals acne. Het is toegevoegd aan moisturizers, in zwemwater, en direct op de huid aangebracht. Acne wordt veroorzaakt door zowel interne als externe factoren; Daarom, beide moeten worden behandeld met medicijnen ACV voor het beste resultaat.

instructies

1 Mix 4 theel. appelazijn met 1 kopje gedestilleerd water en giet het mengsel in een spuitfles. Bewaar in de koelkast tot gebruik.

2 Was het gezicht grondig met een acne reinigingsmiddel. Pat droge huid, dan mist met ACV wateroplossing. Schud de fles voor elk gebruik. Gebruik twee keer per dag. Mis crème niet voor oppervlakten die zijn behandeld met de oplossing ACV.

3 Dip wattenstaafje in volle sterkte appelazijn. Dep op acne plekken om te helpen versnellen het genezingsproces.

4 Mix 1 theel. appelazijn in een glas met 6-8 oz. bronwater, roeren en drinken. Voor een optimaal resultaat, drink dit mengsel een keer per dag.

Hints

  • Organische appelazijn het beste werkt voor de behandeling van acne.
  • Verhogen azijn en water in ACV huid oplossing afneemt naarmate huid wordt gewend aan de zuurgraad van de azijn.
  • Voor het begin van de behandeling, het is het beste met uw arts te praten, omdat de veiligheid van ACV is onzeker en kunnen interageren met medicatie.
  • Nooit double-dip een wattenstaafje in azijn. Gebruik een schoon wattenstaafje als er meer azijn nodig is.