Hoe u uw 360 Waves

Hoe u uw 360 Waves


De 360 ​​golf is een kapsel het meest voor bij mannen van Afrikaanse afkomst. Het heet een 360 golf, omdat je de golfpatronen helemaal over het hoofd van iemand die deze stijl draagt ​​kunnen zien. Dit kapsel kan lang duren als u weet hoe u uw 360 golven te houden.

instructies

1 Was je haar met shampoo.

2 Breng wat conditioner om je haar door het in uw hand gieten en dan wrijven het allemaal over je hoofd gedurende drie minuten. Dit is niet een leave-in conditioner, dus het moet worden afgespoeld na wrijven in drie minuten.

3 Droog je haar met een handdoek om het overtollige water te verwijderen. Giet een kwart-size bedrag van leave-in conditioner in uw handen en wrijf het allemaal dan over je haar.

4 Giet een dubbeltje-size hoeveelheid extra vergine olijfolie in je handpalm en wrijf het naar beneden alle kanten van je hoofd. Deze stap sluit vocht in je haar strengen en geeft het haar een glans.

5 Borstel je haar uit de kruin van je hoofd naar de haarlijn aan alle kanten van je hoofd. Herhaal vier of vijf keer.

6 Plaats een doe-lap boven je hoofd en bind het stevig vast.

7 Laat de doe-lap op je hoofd gedurende drie tot vier uur. Verwijderen en herhaal stap 4 om je haar daarna en op een dagelijkse basis te poetsen.

8 Herhaal stap 1 tot 6 keer per week, en het uitvoeren van stappen 3 en 4 per dag. Dit is nodig om uw golven voor een lange tijd.

Hints

  • Voor de beste resultaten, de groei van uw haar uit voor een maand voor het verkrijgen van de 360 ​​golven.
  • Gebruik een organische leave-in conditioner.