Kan Sit-Ups Make You Get Curves?

Kan Sit-Ups Make You Get Curves?


Sommige vrouwen lijken te zijn geboren met bochten, terwijl anderen besteden lange uren in de sportschool proberen om het lichaam van hun dromen te bouwen. Het krijgen van bochten door oefening hangt af van hoe je een welgevormde lichaam te definiëren - als uw idee van bochten is een zandloper-vormig lichaam, kan situps een waardevolle aanvulling op uw workout routine, maar op hun eigen, ze zijn waarschijnlijk om u te helpen bochten krijgen .

bochtige lichaam

Praat met vijf vrouwen over wat maakt een bochtige lichaam en je waarschijnlijk bijna vijf verschillende antwoorden zijn. Indien de algemene consensus is echter dat een bochtige lichaam bestaat uit een grote borsten, slanke taille en grote ronde heupen, maar sommige mensen kunnen situps gebruiken - of andere oefening - dit bochtige lichaam bouwen. Bijvoorbeeld, als je slank bent van top tot teen, situps kan kracht op te bouwen, maar zal niet leiden tot een nog kleinere taille meting. Als je curvy bent, maar nog steeds moet uw taille krimpen, kan situps je buik te scherpen.

Vet verbranden

Lichaamsgewicht oefeningen zoals situps zijn een ineffectieve manier om calorieën te verbranden om u te helpen vet te verliezen. Als je het gevoel dat alles staat tussen u en een bochtige lichaam verliest een paar duim van uw taille, situps zijn niet de oefening die u zult gebruiken om resultaten te krijgen. In plaats daarvan, ga dan naar een cardio workout, die calorieën verbrandt snel. Cardio-oefeningen zoals joggen, step aerobics en zwemmen kan u helpen de calorie-tekort, dat zal resulteren in een verlies van vet te creëren. Terwijl het vet verlies zal worden door je hele lichaam, in plaats van alleen om je middel, kan consistente cardio leiden tot een bochtige figuur.

Het versterken van uw Core

Zoals u cardio-oefeningen om vet te verbranden en bouwen van een slankere taille uitvoert, kunt u situps toevoegen aan uw training regime. Het resultaat van het herhaaldelijk uitvoeren van deze oefening is het creëren van een sterke kern en, als je hebt verloren genoeg buikvet, kan je uiteindelijk abs die zichtbaar zijn op te bouwen. Vrouwen zullen niet typisch beschrijven iemand met een sixpack van abs als curvy, echter. In dit geval is het nog steeds aanvaardbaar situps voeren, maar training op het punt van het creëren van een six pack voorkomen.

Glute Oefeningen

Terwijl de curves zijn natuurlijk voor veel vrouwen, kun je je rondingen accentueren door middel van uitoefening door de opbouw van spieren in plaats van gewoon proberen om vet te verbranden. Als u een slanke taille, maar nog niet over een bochtige achterkant, kan oefeningen die je bilspieren te betrekken achter het bouwen van een grote, ronde. Lichaamsgewicht oefeningen zoals squats en lunges kunt uw bilspieren te versterken, terwijl de been brengt, terug te schoppen en verschillende yoga houdingen kunnen ook effectief zijn.