Online Science Tools

Online Science Tools


De studie van de wetenschap in 2010 is sinds de komst van het internet en de mogelijkheden op het web gereedschap gevorderd. Veel interactieve of reproduceerbare instrumenten zijn beschikbaar voor de student geïnteresseerd zijn in de wetenschap exploratie en experimenteren, van middelbare school naar de universiteit niveau.

Science Calculator

Student leerders geïnteresseerd zijn in de wetenschap kan een volledig functionele online wetenschappelijke rekenmachine in de Web 2.0 Calculator en Web 2.0 Pro Calculator vinden. Studenten kunnen gebruik maken van alle standaard trigonometrische functies beschikbaar op een standaard wetenschappelijke rekenmachine evenals uitzoeken logaritmische berekeningen en grafieken geometrische vergelijking oplossingen.

web2.0calc.com

Printable heersers

Science studenten kunnen een exacte reproductie van een liniaal afdrukken online om hen te helpen bij onderzoeksprojecten en experiment maatregelen. Rassen beschikbare 12 inch (30 cm), ingesteld driehoek of 8 inch (20 cm). Klik op de "All Ruler" link op de Printable Ruler website om de variant die u wilt afdrukken te selecteren.

www.printable-ruler.com

stopwatch Gereedschap

Studenten nodig een stopwatch voor een wetenschap of onderzoek kan een volledig functionerende stopwatch hulpmiddel online te vinden. Metingen van de tijd kan worden genomen voor de snelheid van gegevens experimenten en onderzoek informatie opnemen, waar countdowns of timers zijn noodzakelijke factoren voor het verzamelen van gegevens.

www.online-stopwatch.com

gradenboog Gereedschap

Deze online gradenboog op Math Playground is een uitstekend middel om de jonge student geïnteresseerd in wetenschap experimenteren en wiskundige berekeningen hoe een gradenboog correct en effectief gebruik te onderwijzen. Gradenbogen worden gebruikt in de geometrie vergelijkingen om oplossingen te plotten, in de sterrenkunde voor de berekening op afstand, en in de architectuur voor een nauwkeurige planning ontwerp en tekenen.

www.mathplayground.com/measuringangles.html

Graphing Gereedschap

De aspirant-wetenschap student kan informatie en gegevens verzameld om de Grafische hulpmiddelen interactieve website en maak een visuele numerieke grafiek die overeenkomt met het, die vervolgens kunnen ofwel worden afgedrukt of opgeslagen op een computer geheugen. Grafieken beschikbaar voor de bouw zijn bar of het type lijn modellen.

www.graphtools.com/

Google Maps

Google biedt een gebruiksvriendelijke virtuele mapping systeem in zijn Google Maps tool. Bètastudenten nodig geografische en locatiegebonden informatie zoals breedte- en lengtegraad plotten en afstand informatie kunnen invoeren twee of meer referentiepunten en vind de informatie bijgewerkt en identificatie voor alle onderzoeksprojecten.

maps.google.com/

Klimaat gegevens Updaten Informatie Website

Voor de wetenschap student geïnteresseerd in opwarming van de aarde en de klimaatverandering en onderzoek, NASA biedt Eyes on the Earth 3D online applicatie tool. Ogen op de aarde volgt en rapporteert diverse klimaat gegevens, zoals de uitstoot van kooldioxide, de mondiale temperatuur, de zeespiegel stijgt jaarlijks, aantasting van de ozonlaag percentage en van zee-ijs smelten.

climate.nasa.gov/Eyes

Virtual microscopen

De virtuele microscoop is een online leermiddel in de microscopie verstrekt door de Imaging Technology Group (ITG) in het Beckman Institute for Advanced Wetenschap en Technologie aan de Universiteit van Illinois in Urbana-Champaign en gefinancierd door de NASA. Studenten kunnen gedetailleerde animaties van elektronen, scanning probe en lichtmicroscoop technologieën te bekijken en leren hoe ze deze specifieke tools te gebruiken terwijl het zien van real time data verzameld en geplaatst door onderzoeksafdeling van het instituut.

virtual.itg.uiuc.edu