Hoe te Cut Hair Met Elektrische Clippers

Kapsels zijn een noodzakelijk onderdeel van persoonlijk onderhoud voor de meeste mensen. Echter, in moeilijke economische tijden, regelmatig naar een kapper of een kapper kan worden beschouwd als een onnodige kosten. Leren hoe je haar met clippers knippen kan een manier om geld te besparen. Het kan ook een manier om geld te verdienen op het beheersen van de technieken worden.

instructies

1 Neem een stoel. Selecteer een die verstelbaar of op een comfortabele hoogte voor jou. Als de stoel een glad oppervlak heeft, zoals vinyl of leer, draperen een beschermende laag over.

2 Bescherm de kleding van uw onderwerp. Geknipt haar is moeilijk uit kleding te verwijderen zonder het te wassen. Draperen een jurk of een grote handdoek rond de schouders. Tape of bind de bekleding om het op zijn plaats te houden.

3 Bevestig een beschermkap aan de clipper. Blade bewakers met lange tanden, net als die genummerd 7 en 6, opstijgen minder haar. Blade bewakers met korte tanden, net als de nummer 5 en onder, laat de clipper meer haar af te nemen. Begin met een langere beschermkap en gebruik dan een kortere beschermkappen te fine-tunen van de gebieden waar je korter haar wil.

4 Zet de clipper op. Starten vanaf de voorkant van het hoofd en beweeg de tondeuse langzaam naar de achterkant van het hoofd. Breng de clipper terug naar de voorkant van het hoofd naast de lijn die je zojuist hebt gemaakt en beweeg het langzaam naar de achterkant van het hoofd. Herhaal dit proces totdat u over het hele hoofd zijn gegaan.

5 Snijd de zijkanten, bakkebaarden en rug. Wijzig de beschermkap aan een met de gewenste lengte. Bij het snijden van de zijkanten en achterkant, maak glad pass vanop de haarlijn up. Voor een nog kortere snit, wijzigt de huidige beschermkap voor één met kortere tanden.

6 Maak de haarlijn. Wanneer u klaar bent met het knippen van het haar, neem de beschermkap van de clipper. Gebruik de clipper om verdwaalde haren af ​​te nemen op de lijn rond de zijkanten, bakkebaarden en de achterkant van de nek.

7 Maak de snede. Gebruik een schaar om het haar rond de oren knippen.

Hints

  • U kunt een grote zwarte vuilniszak te gebruiken als een beschermend omhulsel. Maak een gat in de bodem en laat de zak over het hoofd te rusten op de schouders. Verspreid oude kranten op de vloer te vangen vallend haar. Dit maakt het opruimen gemakkelijker later.
  • Vermijd haren trekken van het onderwerp. Als je de clipper te snel te verplaatsen, loopt u het risico van een aantal haren in de tanden vangen en het trekken van de strengen draaien.