De Beste Learning Toys for Kids

De beste manier voor een kind om dingen te leren is door deel te nemen in de aantrekkelijke, kleurrijke en boeiende activiteiten. Op jonge leeftijd kunnen kinderen goed te leren door middel van audio en visuele beschrijvingen, zoals kleuren, vormen, geluiden en muziek. Een leren speeltje is ontworpen om kinderen te helpen nieuwe vaardigheden te leren. Deze vaardigheden zijn onder andere het leren letters en getallen en de ontwikkeling van motorische vaardigheden en een betere hand-oog coördinatie. Veel leren speelgoed zijn beschikbaar voor uw kind om de broodnodige vaardigheden te ontwikkelen.

Tag Reading System door Leap Frog

De Tag Reader is een touch-sensitive leesapparaat dat verhalenboeken leest voor kinderen. Dit leren speelgoed is ontwikkeld voor kinderen die net zijn begonnen met het lezen. Het verbetert woordherkenning, het leren van klanken brieven en andere leesvaardigheid. Het is ontworpen voor de kinderen in de leeftijd van 5 tot en met 8. Er zijn momenteel 20 speciaal ontworpen verhalenboeken voor Tag Reading System, waaronder "The Little Engine dat zou kunnen" en "Verhalen van SpongeBob SquarePants."

Hyper Dash Extreme van Wild Planet Toys

Hyper Dash Extreme is een eenvoudig te leren spel ontworpen voor kinderen van alle leeftijden. De kinderen houden van een batterij-aangedreven "tagger" en luister naar de audio-instructie, die hen vertelt om een ​​kleur of een nummer te vinden of eenvoudige aftrekken, toevoeging of vermenigvuldiging problemen op te lossen. Dit spel gaat om mentale oefening en helpt kinderen leren en kleuren en cijfers herkennen en ontwikkelen van eenvoudige wiskundige vaardigheden.

Giant Timeline door Charlie's Playhouse

Giant Timeline is een kleurrijk en fascinerend bordspel dat kinderen over de geschiedenis van de evolutie leert. Dit bordspel is ontwikkeld samen met wetenschappers voor accurate informatie. Het kan helpen kinderen te krijgen kennis over het proces van evolutie die zich uitstrekt over 600 miljoen jaar op een interactieve manier. Het spel wordt geleverd met een bestuur dat volledig ontvouwt tot een lengte van 18 voet en versmalt in een boekvorm, 67 oude personages uit de periode van de evolutie en een activiteit handboek.

Explorer Globe door Leap Frog

Explorer Globe door Leap Frog moedigt het leren voor kinderen. Het speelgoed wordt geleverd met een touch-gevoelige pen. Kinderen met de pen om de wereld te verkennen en te leren feiten over de landen over de hele wereld. Het helpt te verbeteren geografische kennis kids 'omdat het de bevolking feiten, taal en andere kennis over het land gewoon door op de wereldbol met de pen aan te raken.