Parkeren in de buurt Amtrak in Atlanta

Parkeren in de buurt Amtrak in Atlanta


Om een ​​van de weinige parkeerplaatsen beschikbaar bij de Atlanta Amtrak station te pakken, zul je verbazingwekkende geluk nodig. Tenzij je op een winning streak, een plan op parkeren in een van de partijen of garages in de buurt van Peachtree Station. Koop een maandelijkse pas bij één van hen als je een frequente treinreiziger omdat de kortingen zijn de moeite waard en je hoeft niet af te vragen waar je elke keer dat je aankomt parkeren.

Peachtree Station Parking

Amtrak in Atlanta wordt geserveerd door de Peachtree Station, op 1688 Peachtree Street NW. Er zijn slechts 10 korte-termijn parkeerplaatsen bij het station zelf, en die snel volzitten. Ze komen ook met beperkingen. U kunt uw auto daar te parkeren tijdens de dag, maar niet 's nachts parkeren is toegestaan. Als je een handicap hebt, kunt u parkeren in een van de speciale ruimte op het station. Zorg ervoor dat u een tag op uw spiegel of nummerplaat, zodat uw auto is geïdentificeerd als in aanmerking komen voor de gemarkeerde ruimten.

garage Parking

Overdekte garage parkeren in de buurt van het station Amtrak in het centrum van Atlanta. De dichtstbijzijnde is de 221 Peachtree Garage, die aan Peachtree en Harris Streets, ongeveer een tiende van een mijl van het treinstation. Dit is een self-park garage en 24 uur per dag, zeven dagen per week. Motorfiets parkeren is niet toegestaan ​​in de garage. Op het moment van publicatie, de dagelijkse parkeertarief is $ 20. Garages zijn ook te vinden op 103 Luckie Street (0,17 mijl afstand) en 102 Cone Street (0,22 mijl afstand).

lot Parking

Voldoende parkeerplaatsen kan worden gevonden binnen een halve mijl van de Amtrak station. De dichtstbijzijnde daarvan zijn op 170 en 171 Carnegie Way NW, ongeveer 0,10 mijl van het station. Binnen zijn beschikbaar op de 171 Carnegie partij; de partij op 170 Carnegie heeft slechts parkeerplaats. Beide partijen zijn 24 uur per dag geopend, en de dagelijkse tarieven zijn afhankelijk van hoe lang u parkeert. Op het moment van publicatie, die tarieven beginnen bij $ 3 voor 20 minuten en klim tot $ 22 voor een volledige dag. Andere nabijgelegen parkeerplaatsen zijn het Ellis Lot op 70 Ellis Street, 0,16 mijl van het station, of de partij op 127 Andrew Young International Boulevard., Dat is 0,23 mijl afstand.

parkeren op straat

Parkeren op straat kan worden gevonden in de buurt van het station, maar alleen gebruik maken van deze optie voor zeer korte reizen; misschien voor het oppakken van het laten vallen van iemand op het station. Atlanta dwingt strikt parkeren op straat regels, dus zet genoeg geld in de meter en niet uw auto niet te verlaten op de straat voor meer dan twee uur.