Hoe maak je een nieuwe relatie te Ouders introduceren

De invoering van een significante andere om mama en papa is een tijd om de oude axioma, uit te oefenen "Less is more." Terwijl uw familie wordt u drukken voor intieme details, moet je niet toegeven aan de druk en hoesten alles uit hoe "in love" je bent naar waar je de laatste romantisch weekend samen doorbrachten. Deel enkele details - net basics over zijn werk, waar hij vandaan komt en hoe je ontmoet - en laat de grote vragen voor een tijd, indien en wanneer, er zijn volgende vergaderingen met het hele gezin.

instructies

1 Introduceer je nieuwe vriend of vriendin zeer terloops ,. Hoewel veel zal afhangen van hoe lang je hebt eigenlijk dating, uw leeftijd en een aantal andere factoren, over het algemeen niet te maken een grote productie van de eerste vergadering. Niet alle eerste bijeenkomsten moeten de weg van gaan "Meet the Parents!" Volgens Dr. Patricia Covalt, een relatie therapeut, moet men zeer trouwens zijn :: Geef de naam van de persoon, je ouders vertellen hoe lang u kennen elkaar al het zien, vertel ze waar hij vandaan komt, "en misschien iets over het soort werk dat ze in, misschien een verklaring over iets wat je genieten van samen te doen.

2 Wees klaar voor de persoonlijke vragen. Je bent niet verplicht om ophoesten een bos van persoonlijke gegevens in eerste instantie zoals hoe je je voelt. Ga niet over hoe verliefd je beiden zijn - zowel jij als je ouders moeten niet vergeten dat echte relaties de tijd nemen om te ontwikkelen, herinnert Covalt.

3 Vermijd direct antwoorden wanneer vragen te krijgen te persoonlijk. Kijk naar de politici als je niet weet hoe dit te doen. Gewoon van onderwerp veranderen snel en behendig, geruststellend mama en papa dat zij de eerste om te weten als je twee in het huwelijksbootje stappen zullen zijn. Zeg het als een grap, zelfs als je stiekem bent sportief een verlovingsring in je zak en gewoon niet opgevoed de moed om iedereen nog te laten op het.

4 Zorg ervoor dat uw datum of significante andere comfortabel. Het is erg lastig om families van onze vriendjes en vriendinnetjes te voldoen, met name tijdens de feestdagen. Je moet voorkomen dat de invoering van uw beau of main squeeze tijdens Kerstmis of Channukah omdat er zoveel gaat met deze - de gedachte dat dit een blijvende relatie lijkt des te waarschijnlijker. Het brengen van een vriendje thuis voor de feestdagen is het equivalent van hem te slepen weg naar de bruiloft van je beste vriend. Het is allemaal spreuken "toekomst", en het is een goede manier om iemand af te schrikken als het een nieuwe relatie. Vergeet wat je ouders denken over dit, voor een moment - je zou beschadigen of zelfs doden van je relatie met een stormloop van vertrouwdheid zijn.

5 Houd het licht. Om terug te komen "Meet the Parents," de afhaalmaaltijd lijkt te zijn dat wanneer de liefde is echt, alle materie van eigenaardigheden triomf, dat de meest uiteenlopende temperamenten en uiteenlopende achtergronden, culturen en economische groepen kan niet alleen met elkaar opschieten, maar triomf. Dan weer, films vertellen een verhaal in 90 minuten. Je hoopt je relatie duurt een beetje langer dan dat.

Hints

  • Houd uw gevoel voor humor
  • Bezoek de ouders voor het eerst off-season-nooit op de feestdagen, en niet tijdens de piek vakantie periodes
  • Trek niet aan je vriendin in het gezin voordat u zeker weet dat ze is een serieuze mededinger voor uw genegenheid - niet alleen vandaag, maar voor de lange termijn