Hoe maak je een Fringed Flapper Dress

Hoe maak je een Fringed Flapper Dress


Terwijl de originele flapper jurken werden gemaakt van zijdeachtig weefsel, gebreide stof werkt ook bij het maken van een moderne versie van de jurk. Brei flapper jurken zijn geschikt als kostuums of als je van de jaren 1920 stijl van de jurken, maar wil een jurk die maximaal witwassen. Sla de fundamentele naaien en spring recht in het toevoegen van de flair door het kopen van een vlakte vervaardigd tank jurk. Kies een jurk en de bijbehorende pony in contrasterende kleuren, zoals een rode jurk met zwarte rand, voor het beste resultaat.

instructies

1 Plaats de onderste laag van de pony met de naai-band overlappen de onderste rand van de zoom jurk. Speld de pony om de jurk.

2 Naai helemaal rond de zoom recht op de top van de tape de pony's, met de naaimachine op een zigzag of andere stretchsteek. Verwijder de pennen.

3 Hang de jurk op dummy of hanger van de naaister.

4 Plaats de volgende rij franje drie duim boven de tape die de zoom pony bevestigd en speld de tweede rij van extralegale op zijn plaats. Naai de rand op zijn plaats. Verwijder de pennen.

5 Probeer op de jurk om te controleren of de bovenste laag van franje over je heupen valt. Als de pony over je dijen valt, herhaalt u de naai-stappen naar een andere laag van extralegale toe te voegen.

6 Plaats en speld een laatste ronde van franje helemaal rond de jurk 'halslijn. Naai de hals franje op zijn plaats, verwijder de pennen.

Hints

  • Als de pony je in de weg als je nieuwe lagen, plak hem vast met plakband toe te voegen. De band wordt niet op hun plaats blijven erg lang, maar het zal de marge weer lang genoeg is om te werken aan de jurk vast te houden.
  • Voor extra glans, overweeg dan het toevoegen van kralen franje voor de toplaag van franje rond je heupen of de jurk halslijn.