Wat is Money Line Wedden?

Wat is Money Line Wedden?


Van alle verschillende gokken lijnen die kunnen worden gezien in relatie tot sport games, geld lijnen zijn het eenvoudigst. Zij omgaan met wie wint en verliest. In bijna alle gevallen is er een favoriet en een underdog. Wedden op de favoriet wordt verondersteld om een ​​minder groot risico en daarom levert een kleiner rendement dan wedden op de underdog.

Sport

In vele sporten, is een punt spread gebruikt voor weddenschappen, waarbij een marge van de overwinning is wedden op. Een geld lijn wordt gebruikt in de sport waar de marge van de overwinning is ofwel irrelevant of zo klein dat het zeer moeilijk zou zijn om een ​​spread voor elk spel te maken. Voorbeelden van dit soort sporten zijn hockey, honkbal, voetbal en tennis.

verschillen

In punt spread betting, het doel is om gelijk actie aan beide kanten van een spel te krijgen om ervoor te zorgen dat het huis of bookie geen geld verliezen.

In geld lijn wedden, het doel is dat genoeg mensen zullen inzetten op de underdog om de verliezen als de favoriete doet winnen dekken.

favorieten

De favoriet in een geld lijn inzet zal met een negatief getal worden vermeld. Bijvoorbeeld, als Team A is de favoriet en de lijn is -125, dat betekent dat een persoon zou moeten bet $ 125 tot $ 100 winnen plus hun geld terug.

underdogs

De underdog in een geld lijn inzet is aangegeven met een positief getal. Bijvoorbeeld, als Team B is de underdog en de lijn 250, dat betekent dat als een persoon bet $ 100, dan zouden ze $ 250 plus hun geld terug te winnen.

Hoe Uitbetalingen Work

Neem de bovenstaande twee voorbeelden als onderdeel van een eigenlijke spel. Als Team A is een favoriet op -125, de hoop is dat ten minste twee mensen wedden op de favoriet voor een ieder, die inzetten op de underdog (Team B op 250). Als de bookie ziet dat hij de gewenste werking aan weerszijden ontvangt, kan hij de lijn te veranderen aan weerszijden van de inzet om te proberen te verzekeren dat hij geen geld verliezen. De bookie neemt de overgebleven geld dat niet wordt uitgekeerd aan de gokkers.