Trollz Games for Kids

de animatiefilm "Trollz" reeks in Trollzopolis, stelde de magische avonturen van 14-jaar-oude beste vrienden voor het leven meisjes Amethyst, Ruby, Sapphire, Topaz en Onyx, die hun kwelgeest aartsvijand Simon Finkle gestreden. Fans op zoek naar hun genot van alle dingen te verbeteren Trollz kan verschillende spellen spelen om hun magische fix te krijgen.

Bladeren en Bounds

De officiële Trollz site beschikt over een verscheidenheid aan games voor de fans. Na ervoor te zorgen dat zij de huidige Flash player, gebruikers registreren voor de gratis Best Friends For Life (BFFL) Club, aanpassen van hun eigen trol en de toegang tot de arcade te krijgen. In Bladeren en Bounds, spelers stuiteren de Trollz meisjes en hun huisdieren op een blad om ze over te brengen naar de andere kant van Haunted Forest. Hearts geven spelers een extra leven, terwijl het groeien en krimpen bladeren uitbreiden en krimpen van het blad voor een beperkte tijd, en keien tijdelijk de beweging van het blad te stoppen. Het spel eindigt als de spelers niet tot vijf Trollz of huisdieren te vervoeren.

De magie van 5

Kinderen verzamelen gem tokens, die zich voorbereiden om Simon strijd in de magie van de 5 Game Hasbro's, aanbevolen voor kinderen van 6 jaar en ouder. Spelers bewegen Trollz pion stukken rond het bord, en hebben sterven, gem tokens en Obsidian tokens die passen bij hun pion gem kleur. Obsidian tokens spelers te helpen voorkomen dat de landing op ongewenste plaatsen, zoals Simon's half-dog / half-boeman Snarf of Pimple Spell. Landing op Spell Phone kunnen spelers gebruik maken van de meegeleverde telefoon om hun gerold nummer te bellen en volg tekstbericht instructies. Zodra de spelers te verzamelen vier gem tokens van tegenstanders (die zij doen bij de landing op bepaalde plaatsen), krijgen ze de magie van de 5. Na het bereiken van de ruimte van Simon, de spelers rollen alle vijf gem dobbelstenen. De eerste speler die alle edelstenen te rollen op de vijf gem dobbelstenen en nederlaag Simon wint het spel.

Trollz: Hair Affair

De Trollz meisjes helpen redden senior jongens uit te gaan naar een militaire school en scheren hun haar in UBI Soft's Trollz: Hair Affair, beschikbaar zijn voor de Game Boy Advance-platform. Nadat iemand valselijk beschuldigt de jongens van bedrog, de meisjes gebruiken hun individuele talenten om hen te redden. Kinderen spelen een ander spel met elk meisje, en na het ontgrendelen dress-up functies, kunnen zij de outfitter gebruiken om de meisjes jurk met verschillende tops, broeken en schoenen.

pretend Play

Kinderen kunnen hun eigen avonturen met Trollz items zoals poppen, make-up sets en speelsets te creëren. Hasbro's Glamour Glow Salon omvat kleding, hair extensions, bergruimte en een magische kwast die lichtpatronen verandert. Ouders kunnen sites als Amazon en eBay voor Glamour Glow Salon en andere beëindigde items, zoals Posh Patio, Pretty Powder Room en Trollz Media Lounge inzage.

Simon's Zoeken

Kinderen helpen Simon verzamelen alle stukjes van zijn verbrijzelde toverstok in Simon's zoeken, te bereiken op het Trollz website. Spelers druk op de "links" en "rechts" pijltjestoetsen om Simon te bewegen rond het bos, de "Up" pijl om te springen en de spatiebalk om een ​​bal van magische gooien achtervolgd bomen. Om verder te gaan naar het volgende niveau, moeten de spelers alle gebroken stukken te verzamelen. Als spelers verliezen al de kracht van hun leven bar of vallen van een richel, ze verliezen een leven. Het spel eindigt als de spelers verliezen al drie levens

Wa-Wa's Maze Craze

Supportersgroepen van beide Trollz en Pac-Man moeten genieten Wa-Wa's Maze Craze, te bereiken op het Trollz website. Spelers drukt u op de pijltoetsen om Amethyst's hond Wa-Wa bewegen, en verdien punten voor het eten van botten. Het eten van de macht pellets geeft spelers onoverwinnelijkheid voor een beperkte tijd, en de spelers verliezen het leven na lopen in Simon's hond / ogre Snarf tijdens noninvincible momenten. Na het verhelpen van een raad van bestuur van alle botten, spelers naar het volgende level. Het spel eindigt als de spelers verliezen hun hele leven