The Best spiekbriefjes

Aanstaande ouders moeten spiekbriefjes en beddengoed selecteren voordat de baby komt. Ouders zijn waarschijnlijk bezig te houden met de veiligheid, materialen en hoe makkelijk platen zijn te veranderen voor het wassen. Als u het schilderen en het verfraaien van uw kinderkamer, het uitzoeken van spiekbriefjes is een goede plek om te beginnen om de kleur, het ontwerp en het thema van het kinderdagverblijf van uw baby te inspireren.

materialen

Spiekbriefjes zijn verkrijgbaar in vele verschillende materialen zoals geweven katoen, geborsteld flanel, stretch katoen badstof en katoen jersey. De plaatmaterialen zijn net zo belangrijk als de pasvorm en het ontwerp. Omdat de huid van een baby als zacht en gevoelig, het beste materiaal is 100 procent katoen. Katoen is zacht en delicaat genoeg voor de huid van een baby. Natuurlijke en biologische katoen zijn het veiligst. Katoen is ademend, waardoor een gelijkmatige en aangename temperatuur te handhaven baby slaapt. Synthetische materialen kan ook hard zijn, waardoor huiduitslag. Sommige synthetische stoffen zenden ook gassen die schadelijk kan zijn pasgeborenen.

Veiligheid

Veiligheid is vaak de belangrijkste zorg van de ouders de aankoop van spiekbriefjes. De beste spiekbriefjes beschermen tegen verstikking en verstikking door het aanbrengen strak rond de wieg matras zonder slippen. Baby's zijn zeer actief als ze slapen. Om verstikking te voorkomen, is het belangrijk dat spiekbriefjes zo eenvoudig mogelijk te blijven. Een hoeslaken en stof ruche zijn alles wat je echt nodig hebt, in aanvulling op een deken. Voorzien van spiekbriefjes zijn er in vele kleuren en patronen. Deze platen moet goed passen, zelfs na het wassen. Blijf Zet Veiligheid spiekbriefjes passen rond de wieg matras als een kussensloop, ervoor te zorgen dat ze op hun plaats blijven gedurende de nacht.

Gemakkelijk te veranderen

Ouders zullen ongeveer vier sets van spiekbriefjes nodig hebben, want zij zullen moeten vaak worden gewijzigd. Montage van de spiekbriefjes rond de matras kan lastig zijn, dus investeren in bladen die gemakkelijk te veranderen bespaart u tijd en moeite zijn. Strek hoeslakens zijn goed omdat ze gemakkelijk te glijden op en af, maar ook blijven verscholen in plaats als je baby slaapt. De Quick Zip Sheet door wolken en de sterren biedt een hoeslaken die volledig omhult de wieg matras. Een verwijderbare bovenpaneel ritsen aan de basis met een overdekte rits, zodat u het bovenste paneel snel te verwijderen voor het wassen. De Quick Zip Sheet is ongeveer $ 35 met extra top panelen beginnen bij $ 13. Vergelijkbare modellen zijn ook verkrijgbaar bij Kopen Kopen Baby.

scheidt

ConsumerReports.org raadt u spiekbriefjes apart worden aangeschaft om de kwaliteit en maximale veiligheid te garanderen. Het is belangrijk dat de kwaliteit van de ingerichte laken niet worden aangetast door ontwerp. U kunt de aankoop blad en stof ruche scheidt van de Amerikaanse Baby Company, Baby-stijl, wolken en de sterren, KidsLine, The Land of Nod en Pottery Barn Kids. Hoeslaken kosten tussen de $ 6 en $ 70, terwijl de decoratieve stof ruches kosten $ 16 tot $ 120.