Hoe maak je een Cowboy Shirt maken

Hoe maak je een Cowboy Shirt maken


Mensen uiten hun liefde voor een hobby op vele manieren. Sommige put "Ik zou eerder vissen!" bumper stickers op hun auto's. Sommige besteden veel geld de aankoop van dure postzegels, munten, poppen en dergelijke. Enkele uren lezen op en weet allerlei interessante feiten over bepaalde tijdperken. Een andere manier om toewijding te tonen is met kleren. Als je in de verhalen, geschiedenis en films over het oude westen, zet een effen witte polo shirt, tank top, blouse of t-shirt in een cowboy shirt.

instructies

1 Zet een citaat over cowboys met op uw overhemd, met behulp van textielverf en letter stempels of stencils: "Een cowboy is een man met lef en een paard ',' Scars zijn cowboy tatoeages met betere verhalen" of "Je kunt een echte cowboy vertellen door het type paard dat hij rijdt. " Of gebruik een aantal beproefde en echte cowboy weten: "Wees niet hurken met je sporen aan," "Nader nooit een stier van het front, een paard van de achterzijde, of een dwaas vanuit elke richting" of "Drink altijd stroomopwaarts van de kudde." Als u wilt, wordt verwezen naar jezelf: "Born to Be a Cowboy" of "Casey is een Cowgirl."

2 Zeg het met foto's. De mogelijkheden voor wat te gebruiken zijn bijna eindeloos: cowboy hoeden en laarzen, een koe schedel, wagen, chaps, bolo banden, pistolen, geweren, gerolde kabel, de vlag van Texas, mutsen, branding strijkijzers, zakdoeken, balen hooi, madeliefjes en wilde bloemen , sporen, zadels, paarden, amarant, longhorn steer, gespen, zwepen of wilde posters. Of, opnieuw posters van de beroemde cowboy films met John Wayne, Clint Eastwood, de Lone Ranger, en dergelijke. Teken de afbeelding op je shirt, dan breng het tot leven met fel gekleurde stof markers en textielverf en gezwollen verf in flat, glittery, glanzend en metallic afwerking.

3 Een andere mogelijkheid is optuigen van je shirt met cowboy-thema-artikelen. Naai op een patroon op je shirt met behulp van stukjes materiaal dat wordt gebruikt in cowboy en cowgirl kleding en uitrusting, zoals denim, gingang of rood-gecontroleerde stof, suède, chambray of leer. Of naaien op sommige decoratieve rand. Of, loop touw op of lijm een ​​kleine keten op keychains, wimpels, sieraden en andere dergelijke voorwerpen met cowboy foto's op hen; dan steek de items op je shirt.