Hoe naar Buffalo Gnats Kill

Hoe naar Buffalo Gnats Kill


Simuliidae is de wetenschappelijke naam voor buffalo muggen en zwarte vliegen. Er zijn meer dan 100 verschillende soorten in Noord-Amerika alleen. Muggen vormen een gevaar voor de gezondheid voor de mens veroorzaken jeuk, zwelling en pijn waar de muggen aanval op de huid. Daarom is het doden van hen is prioriteit in gebieden waar ze heersen. Vee en kippen kan eigenlijk sterven aan beten, zodat het houden van buffalo muggen weg is een prioriteit. Het doden van alle muggen zal niet meteen gebeuren, omdat eerst moet je preventieve maatregelen te nemen om ze last van hebt te houden.

instructies

1 Inventarisatie van de mate van de buffel mug probleem. Als er grote zwermen van hen, dan zul je nodig hebt om belangrijke stappen om het probleem weg te nemen. Echter, als het probleem beperkt is tot binnen lukt het probleem relatief eenvoudig oplossen.

2 Beoordelen van de gebieden waar de buffel muggen kunnen fokken of het invoeren van je huis. Stilstaand water is de belangrijkste voedingsbodem voor larven dus kijk voor een vieze vijver, staand septic tank of plassen water op uw eigendom van het probleem bron. Open deuren, gaten in het dak ruimte of spleten kunnen easy entry punten voor hen.

3 Sluit open deuren of ramen aan de muggen binnen te komen, terwijl je voor te bereiden om ze te doden te houden. Opgemaakt raam schermen of fijn gaas om te voorkomen dat het krijgen in uw leefruimte.

4 Spray pyrethrum aerosol binnen spleten en op het gebied van mug activiteit. De spray is een insecticide zal zodat de muggen te doden met behulp van chemicaliƫn. Lees de instructies om te controleren of het binnenshuis gebruikt kan worden, en kinderen en huisdieren uit de buurt terwijl deze wordt behandeld. U kunt ook voorkomen bijten op de huid met behulp van een middel dat DEET bevat. Hoewel het niet de muggen zal doden, het zal ze te stoppen bijten jou.

5 Verwijder het stilstaand water gebieden die u geĆÆdentificeerd tijdens stap twee. U kunt gespecialiseerde hulp voor het verwijderen van een grote septic tank nodig; echter, kunt u te maken met een vijver door deze af te tappen en te vullen met verse grond.

6 Mist de muggen met behulp van een mug rookmachine. Het is een spray gebruikt om muggen die nog aanwezig zijn in uw regio doden, maar niet succesvol in het doden ongeboren muggen. Daarom is het niet een permanente oplossing en je moet ze weer mist, als hun aantal te bouwen.

7 Vraag uw lokale milieudienst als ze kunnen gaan met het probleem. Sommige lokale overheden behandelen waterbronnen met Bacillus thuringiensis Berliner om muggen te doden. Het zal geen kwaad om te vragen en het bespaart u een hoop frustratie als ze zeggen ja.

Hints

  • Niet planten veel water, omdat deze schimmel te groeien en te zorgen voor een ideale voedingsbodem voor buffalo muggen kunnen veroorzaken.