Ideeën voor een 13e verjaardag Luau

Ideeën voor een 13e verjaardag Luau


Je baby is officieel een tiener en ze wil haar 13e verjaardag te vieren met een luau. Met pensioen gaan de clown en het gezicht verf en spelen tal van luide muziek. Investeer in een dans instructeur die de deelnemers kunnen leren om hula. Houd in gedachten tieners genieten opknoping uit en praten, dus je hoeft alleen maar een paar activiteiten te plannen.

Uitnodigingen

Overslaan partij uitnodigingen voor uw 13-jarige verjaardag. Tieners graag tekst; hen aanmoedigen om creatieve tekst verjaardag uitnodigingen te sturen naar hun vrienden. Instrueer hen om uw telefoonnummer te gebruiken voor de gasten aan RSVP of door te sturen alle informatie RSVP naar uw telefoon. Als u liever een fysiek verjaardag uitnodiging te sturen, te kopen strand ballen met bloemmotieven en schrijf de tijd, datum en de plaats waar de partij zal zijn bij, evenals een aantal waar de gasten kunnen RSVP, op de bal in permanent marker.

decoraties

Decoratie voor een luau verjaardag is eenvoudig. Koop 13 fakkels aan de partij gebied 's nachts licht. Plaats de fakkels rond de partij gebied en de gasten eraan te herinneren dat het niet wagen langs hen heen. Gemaaid gras rokken doormidden en plak ze rond de tafel randen. Boven de tafels met bloem leis, tiki statuten en ananas. Tape of hangen posters van vlammenwerpers en hoela meisjes rond de partij bij de luau sfeer te voltooien.

Coconut Games

Laat de tieners spelen met tropisch voedsel door het opzetten van een kokosnoot bowlingbaan. Stel onderaan de bowlingbaan grenzen met plakband en schik 13 verse ananas in een driehoek formatie aan de ene kant van de baan. Geef elke speler een kokosnoot te gebruiken als een bal. Spelers zullen rollen de kokosnoten en probeer voor het neerslaan van alle ananassen. Na het spel, kun je de kokosnoten te hergebruiken door het spelen van Kraak de Coconut. Gewoon het opzetten van een tafel met verschillende items, zoals een hamer, schroevendraaier, ijspriem en een baksteen. Eén voor één keer de kinderen als ze proberen om hun kokosnoten te kraken. De persoon die barsten van de kokosnoot eerste kan worden genoemd "De Cracker" voor de rest van de nacht.

Eten

de partij van uw tiener moet worden gevuld met zijn favoriete eten, terwijl het afstemmen van de luauthema. Bieden de gasten roodbruine en zoete frietjes, teriyaki ribben en maïskolven. Vul houten spiesjes met pittige kip beten en ananas. Het opzetten van een tafel waar alcoholvrije margarita en Pina Colada's zijn op bestelling gemaakt. Zorg ervoor dat u een paar koelers gevuld met ijs en flessen frisdrank en water. Geef een knipoog naar de verjaardag tiener door waarin 13 verschillende soorten cupcakes, zoals wortel, chocolade, vanille, citroen, aardbei, pindakaas, koffie, ananas, rood fluweel, sinaasappel, perzik, butterscotch en pecan.