Hoe te breken in een Rawlings Baseball Glove

Hoe te breken in een Rawlings Baseball Glove


Rawlings heeft een lange en legendarische geschiedenis van de productie-apparatuur voor de professionele en amateur-honkbal. Het bedrijf is een leverancier van honkballen, helmen en andere apparatuur voor de Major League Baseball. In feite is de bekende Gold Glove Awards, die worden geschonken top veldspelers elk seizoen, zijn eigenlijk de Rawling Gold Glove Awards. Eerlijk gezegd, er is geen wondermiddel aanpak voor het breken in een Rawlings handschoen, en het is een proces dat een weinig tijd en werk.

instructies

1 Olie het leer. Rawlings handschoenen zijn gemaakt van dik leer, waardoor ze zeer stijf als je ze eerst kopen. Om de breuk en de reactie die je nodig hebt bij het afhandelen hebben, wil je het leer te verzachten en het opbouwen van een zak in de handschoen. U kunt leren verzachtende olie te vinden op de lokale sportieve goede winkel waar u de handschoen gekocht. Volg de instructies, en wrijf een kleine hoeveelheid olie in de zak van de handschoen. Rawlings stelt oliƫn de handschoen voor het seizoen, in het midden van het seizoen en aan het einde van het seizoen.

2 Plaats een verordening honkbal binnenkant van de handschoen, wikkel de handschoen rond de bal alsof je er vangen en zet deze vast met een elastiekje. Dit zal helpen vormen uw zak als je niet speelt.

3 Oefenen, oefenen, oefenen. Denk na over een paar schoenen: ze echt niet gebroken in en comfortabel te krijgen totdat je ze hebt gedragen voor een tijdje. Hetzelfde geldt voor een handschoen. Oefen zo vaak als je kunt met een verordening van honkbal en breken op de natuurlijke manier. Speel vangst met iemand anders, de praktijk fielding met een slagman en herhaaldelijk gooien van een bal in de pocket van de handschoen.

4 Oefen met een backstop. Maakt niet uit hoeveel honkbal vrienden je hebt, er zijn gebonden aan een paar middagen tijdens de hond dagen van de zomer, wanneer geen van hen zijn rond om te oefenen. Een backstop stelt u in staat om te oefenen door jezelf, gooien van een bal bij de halte en dan het vangen. Dit is een eenvoudige, handige manier om ervoor te zorgen dat je uit elke dag en breken in je handschoen.

5 Na het gebruik van uw handschoen in games en praktijken, wikkel het met een bal weer en zet het elastiek omheen te houden breken in terwijl je niet speelt. Bewaar het in een droge, donkere plaats aan de zon schade te voorkomen.

6 Bewaar de handschoen in een warme auto kofferbak. Rawlings adviseert dat het opslaan van de handschoen in een koffer voor een dag of twee als het warm weer is zal helpen om het leer te verzachten.

7 Luister naar de profs. In de videoclip hieronder verbonden, prominente profs zoals Curtis Granderson en Joe Mauer praten over hoe ze breken in hun Rawlings handschoenen. Een deel van de raad is vergelijkbaar, maar sommige profs hebben unieke manieren om het gedaan.

Hints

  • Koop uw handschoen goed voordat het seizoen begint, zodat je kunt het gebroken in van tevoren.