Ideeën voor Snowboarding Rails

Nadat u vindt dat u comfortabel op een snowboard naar beneden een berg zijn, kan het tijd om uit te proberen een aantal fundamentele trucs. De eenvoudigste manier om te leren snowboarden trucs te beginnen is op een rail grind, een straight-edge stevig stuk van de apparatuur. U kunt meerdere items als een sleur spoor, zoals een bank, trappenhuis rail, een houten kist of een werkelijke snowboarden sleur spoor gebruiken.

-Nature Made Rails

Er zijn verschillende dingen die je kunt gebruiken overal in de natuur als snowboarden rail. Deze worden het best gebruikt als u meer geavanceerde op snowboarden, met het vaardigheidsniveau van het zijn comfortabel op een regelmatige grind rail die is gemaakt voor snowboarders. Dingen in de natuur te gebruiken als een snowboard rail onder dikke, grote omgevallen bomen, logboeken of gladde randen rotsen. Onderzoek deze items voordat u probeert ze te gebruiken als een rail, hoewel, voor nicks in de randen die je board kon vangen en sturen u een blessure.

Een Leuning

Leuningen zijn overal, vooral rond skigebieden. Ze kunnen aan weerszijden van een trap, door het midden of aan beide zijden. Deze zijn ideaal, omdat ze zijn gewoon normale snowboarden grind rails (die zijn gemaakt voor snowboarders) en zoals zij zijn stevig, recht en zelfs randen. Het enige nadeel is als je valt, hoeft niet de trap zorgen voor een comfortabele landing zoals de gebruikelijke zachte sneeuw.

A Box Edge

Een doos rand is meestal wat beginnende snowboarders oefenen voordat een regelmatige snowboarden grind rail. Het is lager bij de grond, terwijl het verstrekken van stabiliteit en een nog rand, maar als je valt het zal niet zo veel pijn. Gebruik een multiplex of houten doos die ten minste drie kanten heeft. Plaats het open zijde naar beneden op de grond (als er een open zijde), en zorg ervoor dat het wordt geplaatst tegen iets stevig dus als je springt op het, het zal niet weg te glijden of omvallen. In het ideale geval zal de doos ongeveer drie tot vier voet breed en je kunt duwen tegen een muur, dus er is voldoende ruimte voor u om te glijden over het met de druk van de muur houden het nog steeds. Zie Referenties voor aanwijzingen over hoe je je eigen snowboarden grind rail box te maken.