het alarm op een Timex Indiglo instellen

De Timex Indiglo is niet een horloge model, maar eerder een functie op vele Timex horloges. Sommigen, hoewel niet alle, Timex Indigo horloges hebben een alarmfunctie. De specificaties van de alarmfunctie en de methode voor het instellen van het alarm verschillen op elke Timex horloge model.

Identificatie

Indiglo is het handelsmerk naam die Timex roept de achtergrondverlichting op zijn horloges. Het bedrijf oorspronkelijk gepatenteerde de functie Indiglo in 1988. Het licht zorgt voor een blauwgroene gloed op het hele gezicht van het horloge. Dit gloed kunt u het horloge te lezen en gebruik maken van haar verschillende functies, zelfs in het donker. Timex lagen de wijzerplaat van het horloge met een chemische stof die oplicht wanneer een elektrisch signaal wordt ingevoerd. Indrukken van een knop op het horloge creëert de kosten die nodig zijn om het licht van het horloge.

Kenmerken

De Indiglo licht is een functie op analoge en digitale Timex horloges, waarvan sommige ook een alarmfunctie. Sommige modellen hebben een basis, een alarmfunctie, maar ook de andere modellen hebben meerdere alarmen. Op deze modellen kunt u maximaal drie verschillende wektijden. De meer geavanceerde Timex horloges hebben ook een vijf minuten een back-up alarm - vergelijkbaar met de snooze-knop op een wekker.

Toetsen

Indiglo horloges hebben tussen één en vijf functietoetsen. De knoppen op twee verschillende horloges kunnen verschillende functies hebben. Bijvoorbeeld, de knop die de Indiglo licht geactiveerd is op de bovenste links, boven rechts of op de voorkant van de wijzerplaat, afhankelijk van het horloge model. De meeste Timex horloges hebben markeringen op het gezicht dat de functie van elke knop geven, zoals 'Mode', 'Set / Recall "en" Stop / Reset. "

Instellen van het alarm

Voor de meeste Timex Indiglo horloges, het instellen van het alarm wordt eerst met de "Mode" knop om de alarmfunctie. Gebruik de "Set / Recall" om uw waarden te kiezen voor de uren en minuten, en gebruik de "Next" knop om door de verschillende instellingen. De instructies voor het instellen van het alarm in de handleiding die wordt geleverd bij elke Timex Indiglo horloge. Als u de handleiding nodig heeft voor uw horloge, downloaden van de Timex website.