Hoe maak je krab met een netto

Hoe maak je krab met een netto


Krabben is een leuk, makkelijk en goedkoop tijdverdrijf die kunnen leiden tot genoeg krabben om een ​​heerlijk diner te maken. Met behulp van een net is de beste manier om ze te vangen, met de twee primaire net types zijn de lange steel dip net, zodat u de krabben te vangen op een afstand, en een daling van de netto, wat vlakker als het hits bodem. Op druppel netten, de zijkanten te sluiten wanneer het net wordt getrokken, waardoor de krabben vangen. Door het gebruik van een van deze netto-types, kunt u een plezierige tijd hebben krabben en hopelijk vangen genoeg voor het diner.

instructies

1 Bind aas om een ​​string en gooien in het water. Aas kunnen bestaan ​​uit rauwe stukken kip, vis en aas onderdelen, zoals vis koppen, staarten en andere afvallen. Krabben eigenlijk iets te eten, en voelen zich aangetrokken tot sterk geurende lokaas.

2 Houd de snaar totdat je een krab te trekken op het aas te voelen. Langzaam haspel in de string, en wanneer de krab zichtbaar is, schuift de lange steel dip net onder de scoop krab.

3 Bind aas aan de basis van een daling van de netto-en laat het net in het water. Ongeveer 10 minuten wachten om krabben te laten een kans te voelen en de aanpak van de aas. Met een snelle opwaartse beweging, trekt in het net; de zijkanten omsluiten de krabben, voorkomen dat ze ontsnappen.

4 Shine een lantaarn in het water 's nachts, rond dokken en palen, kijken naar de bodem. Als krabben aanwezig zijn, dan zie je ze scharrelen. Snel schep ze met behulp van een lange steel dip net.

5 Waden door het water bij eb en zoek naar krabben in de paling gras en rotsachtige patches. Wanneer u een krab spoeden, schep het gebruik van de lange steel dip net.

Hints

  • Alleen vangen krabben van de juiste grootte. Neem contact op met de lokale vis en wild afdeling juridische krab maten. Elke staat heeft andere regels om te bepalen welke krabben van Legal-formaat, en de boetes kan stijf zijn. Gooi alle kleine krabbetjes weer in het water onmiddellijk.