Hoe kan ik het magnetisme van een elektromagneet Verhoog

Elektromagneten zijn samengesteld uit een geleidend materiaal aangebracht in een spoel, vaak rond een ferromagnetische kern, zoals ijzer of staal. Wanneer een elektrische stroom door de spoel wordt gepasseerd, de elektromagneet creëert een elektrisch veld, dat de ferromagnetische kern verbetert. Wanneer de elektrische stroom wordt uitgeschakeld, verdwijnt het magnetische veld.

De grootte van het elektrische veld is afhankelijk van de grootte van de elektrische stroom en de spanning, het aantal windingen in de spoel en de permeabiliteit van de ferromagnetische kern. Wijzigt of alle van deze zal de grootte van het magnetische veld te wijzigen.

instructies

1 Verhoging van de elektrische stroom door de elektromagneet. Omdat vermogensdichtheid aan het kwadraat van de stroom vermenigvuldigd met de weerstand van het materiaal en de sterkte van het magnetisch veld recht evenredig met de stroom die door de elektromagneet wordt de veldsterkte toenemen met het kwadraat van de toename in elektrische stroom invoeren van de elektromagneet. Dit geldt totdat de elektromagneet verzadigd en de veldsterkte afvlakt.

2 Toename van het aantal windingen in de spoel. De sterkte van het magnetisch veld recht evenredig met het aantal windingen in de spoel van de elektromagneet, dus toevoeging dubbele aantal windingen zal de veldsterkte verdubbelen. Nogmaals, dit geldt totdat de elektromagneet het verzadigingspunt en de veldsterkte afvlakt bereikt.

3 Hoe kan ik het magnetisme van een elektromagneet Verhoog

IJzer is een uitstekende keuze voor een ferromagnetische kern

Verander de ferromagnetische kern van de elektromagneet. De magnetische veldsterkte is recht evenredig met de permeabiliteit van het kernmateriaal, dus een verdubbeling van de permeabiliteit van de magnetische veldsterkte dubbel --- tot het punt waar het materiaal wordt verzadigd. Evenzo, als de elektromagneet heeft nog geen kern, zal het toevoegen van een de magnetische veldsterkte te verhogen.

Hints

  • Verhogen van de stroom in de elektromagneet zonder het elektrische vermogen dat wordt gebruikt mogelijk. Magnetische veldsterkte is recht evenredig met de grootte van de elektrische stroom, maar weerstand de hoeveelheid stroom die erdoor kan op elk moment te verminderen. Afkoelen van de elektromagneet zal de weerstand verminderen en dus verbetering van de bestaande, waardoor de kracht van de elektromagneet.
  • Hoge sterkte magnetische velden zijn gevaarlijk en zelfs dodelijk. altijd aandacht besteden aan de symptomen van gevaarlijk hoge magnetische velden, zoals duizeligheid en een metaalachtige smaak in de mond.
  • Zoals bij alle activiteiten met betrekking tot elektriciteit, moet u de apparatuur uit het stopcontact en een andere bron van elektriciteit voor het maken van eventuele aanpassingen, om het risico op elektrocutie te vermijden.