Hoe krijg ik mijn 2 jaar oude Off the Bottle?

Hoe krijg ik mijn 2 jaar oude Off the Bottle?


Zoals aangegeven in de aanbevelingen van de American Academy of Pediatrics, de juiste tijd om uw baby te spenen uit de fles is op één jaar oud. Dit is makkelijker gezegd dan gedaan: Het kan zijn dat je twee jaar oud is nog steeds vast aan de fles. Om het kind uit de fles te krijgen, is het belangrijk om het proces langzaam en gebruik een combinatie van methoden die de fles onaantrekkelijk - of ontoegankelijk.

instructies

1 Introduceer uw kind naar een cup geleidelijk. Neem hem winkelen en hem in staat om er een te kiezen. Laat hem gebruik maken van de cup zo vaak als hij wil drinken. Gedurende deze periode, niet proberen hem te dwingen te geven van de fles.

2 Vervang de beker voor de fles, als je kind is comfortabel. Maar wees voorbereid op wat weerstand, en pas op dat je niet proberen om het kind te dwingen tot overgave; Het maakt alleen het proces moeilijker.

3 Bied uw kind een keuze - een beker melk of een fles water. De fles water is niet erg interessant en het kind zal uiteindelijk beslissen over de kop is een betere optie. Als alternatief, probeer dan af te zwakken de inhoud van de fles, of voeg een ongezoet vruchtensap. Dit maakt de fles onaantrekkelijk en de beker aantrekkelijk.

4 stevig verwijder de fles en weigeren te verroeren wanneer zij maakt een gedoe. Maak je geen zorgen over uw kind lijden; als ze ook dorst te dragen, zal ze uiteindelijk nemen de beker.

5 Hier krijg je een nieuwe knuffel of knuffeldier voor uw kind en laat haar om het mee te nemen en meer tijd besteden aan het spelen met haar. Dit zal helpen om doffe de pijn van het opgeven van de fles. Wanneer uw kind maakt het door middel van een hele dag zonder te vragen voor de fles, bieden haar een favoriete snack of activiteit als een beloning.