Hoe maak je Sugar Toast

Hoe maak je Sugar Toast


Sugar toast is een quick fix traktatie die kan worden gemaakt in slechts een paar minuten. Het vereist een minimale voorraden en kost heel weinig te maken. Als je nog nooit hebt genoten bijten in een romige, zoete en geroosterde stuk suiker toast, zal deze eenvoudige stappen je laten zien wat je hebt gemist op.

instructies

Hoe maak je Sugar Toast

1 Zorg ervoor dat u de ingrediƫnten. Elke lokale supermarkt zal alle benodigdheden die je nodig hebt om deze snelle snack te maken.

2 Rooster het brood. Toast een of twee sneetjes gewenste brood in de toaster op medium instellingen.

3 Verdeel de margarine of boter. Na de toast is geroosterd leg het op een bord. Verspreid een dun laagje boter of margarine op de toast.

4 Strooi de gewenste hoeveelheid suiker. Gebruik een lepel en strooi suiker licht via boter of margarine om de gewenste hoeveelheid.

Hints

  • U kunt ook bak de toast in de oven gedurende 3 minuten op 300 graden nadat je het voor te bereiden, zorg ervoor dat niet te proosten in de broodrooster eerste. U kunt ook proberen met behulp van kaneel rozijnenbrood voor een andere smaak, of probeer het toevoegen van een vleugje kaneel aan uw toast.
  • Houd op het oog op het brood zodat je niet over toast het.