Hoe toe te passen voor een vaderschapstest

Vaderschap testen bepaalt wie is de vader van een kind. Vaderschap tests worden vaak gebruikt om te bepalen wie alimentatie moet betalen en als er kinderen komen in aanmerking voor de erfenis. De tests kunnen ook helpen een nauwkeurige medische historie voor het kind. Er zijn twee algemene soorten tests: tests die de rechtbank goedgekeurd zijn en tests die zijn omwille van de nieuwsgierigheid. De minder formele tests zijn minder duur.

instructies

1 Bepaal het type van de vaderschapstest u nodig hebt. Vaderschap tests kunnen ofwel gerechtelijk goedgekeurd of gewoon voor je eigen voordeel. Vaak kunt u ook een in de baarmoeder uitgevoerde test; Deze procedures zijn vaak duur.

2 Kijk omhoog-AABB geaccrediteerde DNA-testfaciliteiten. De faciliteiten staan ​​vermeld op de website van de organisatie (zie bronnen) onder "Vaderschap Testing." Als de vaderschapstest moet worden gebruikt in een juridische procedure, dan kunt u ook een DNA-testfaciliteit dat het hof aanbeveelt te gebruiken.

3 Neem contact op met uw dichtstbijzijnde faciliteit en bespreek uw behoeften. Zij zullen in staat zijn om u te adviseren over waar te gaan en welke test het meest geschikt is. Methoden voor het vaderschap testen na de geboorte van het kind een bloedonderzoek, wang swabs van de man en het kind en het testen van de navelstreng. Als het kind nog niet is geboren, vaderschap kan worden bepaald onder toepassing amniocentesis, waarbij een naald wordt geplaatst in de uterus via de buik om vruchtwater verzamelen uit rond de baby. In utero testen kan ook door een naald in de vagina en het nemen van een kleine hoeveelheid vlokken, die stukjes weefsel dat de baarmoeder lijn tijdens de zwangerschap.

4 Hebben de uitgevoerde test.

5 Wacht resultaten. Zij moeten worden geleverd binnen de week, afhankelijk van de test.

Hints

  • At-home DNA-tests kunnen worden gekocht bij veel drogisterijen, maar de resultaten mogen niet worden aangeboden als bewijsmateriaal in de rechtszaal. Het is belangrijk om een ​​DNA-test-faciliteit te vinden om een ​​hof erkende test te krijgen.