Hoe kan ik een 5 maanden oude baby te slapen

Het plaatsen van een 5-maanden oude baby in slaap kan soms een uitdaging. Iedere ouder ervaart problemen met regelmatig slaappatroon op een bepaald moment. Gelukkig zijn er een aantal strategieën om te helpen. Volg de onderstaande stappen bij het aantrekken van een 5-maanden oude slapen en je kunt hem te slapen een hele nacht.

instructies

Hoe kan ik een 5 maanden oude baby te slapen

1 Hou je baby actief tijdens de dag en proberen het dragen van hem als hij niet in slaap vallen. Probeer het gebruik van een draagdoek en loop met hem te slapen. Net als iemand anders, zal een vermoeide baby's meer heerlijk slapen. Je hebt ook het voordeel van de quality time met je 5 maanden oude.

2 Zorg ervoor dat niet om uw baby te maken aan bed honger. Hoewel het niet een goed idee om hem te voeden rechts voor het slapen gaan, en zorg ervoor dat hij geen honger in een uur of zo moet hem helpen in slaap langer te blijven.

3 Verander de baby luier vlak voor het slapen gaan. Zelfs als hij droog is, zal een verse luier beter te voelen en hem helpen te ontspannen. Als je hem recht te veranderen voor het slapen gaan, zal hij hoogstwaarschijnlijk blijven comfortabel tot zijn eerstvolgende ongeval, wat kan niet gebeuren totdat later op de avond.

4 Heeft u een nachtelijke routine. Baby's moeten regelmatig slaappatroon en het hebben van een vaste routine zal helpen om een ​​begin te vestigen. Kies een tijd om uw baby elke avond naar bed en hou je eraan. Dit moet hem helpen slapen door de hele nacht.

5 Moedig je baby in slaap zelfstandig te vallen. Iedereen wakker wordt van tijd tot tijd tijdens de nacht, maar als volwassenen we vaak niet eens weten. Baby's moeten leren om zichzelf te kalmeren zichzelf en vallen terug in slaap. Dus als hij wakker wordt huilen niet onmiddellijk haast in. Kijk of hij terug kan krijgen om op te slapen gelegenheid om de vaardigheid te ontwikkelen.

Hints

  • Als de problemen aanhouden, overleg dan met uw kinderarts.