Hoe te gebruiken Canola olie in plaats van Plantaardige Olie in Brownies

Hoe te gebruiken Canola olie in plaats van Plantaardige Olie in Brownies


Canola olie komt uit de zaden van canola plant, oorspronkelijk afgeleid van het koolzaad planten, lid van koolsoorten. Plantaardige olie omvat alle olie uit groenten, zaden en noten met inbegrip van maïs, saffloer, koolzaad, soja en kokosnoten. Canola en plantaardige oliën kunnen door elkaar worden gebruikt bij het maken brownies of andere gebakken producten. Canola olie heeft de laagste hoeveelheid verzadigde vetten tussen plantaardige oliën en maakt een goede keuze bij het koken en bakken vanwege de neutrale smaak en een hoog gehalte aan vitamine E.

instructies

1 Hak 4 oz. ongezoete chocolade. Plaats het in een magnetron veilige kom en smelten op hoog in stappen van 30 seconden tot de stukken bijna gesmolten. Roer met een lepel tot een gladde textuur te creëren.

2 Giet de chocolade in een grote kom en voeg 1/2 kop van koolzaadolie en meng door elkaar.

3 in een andere kom, klop vier grote eieren met een 1/4 theelepel. zout. Giet het eimengsel in de chocolade mengsel en roer opnieuw. Voeg 1 3/4 kopjes suiker en 1 1/2 theelepel. vanille. Klop het mengsel tot alle ingrediënten worden gemengd.

4 Voeg 1 kopje bloem, samen met 1/2 theelepel. bakpoeder in het beslag, het mengen enkel tot gecombineerd.

5 Vet een 13-inch met 9-inch pan met koolzaadolie en giet in de browniebeslag. Bak op 350 graden Fahrenheit tot het centrum is ingesteld, ongeveer 30 tot 35 minuten.

Hints

  • Voor fudge-achtige brownies, laat de bakpoeder en verhoging van de suiker 1/4 kop. Voeg 1 kopje gehakte pecannoten of walnoten aan de browniebeslag om variatie toe te voegen. Steek een tandenstoker in het midden van de brownies om te controleren als ze gaar zijn; als de tandenstoker er schoon uitkomt, verwijder ze uit de oven.