Hoe maak je een Cat kalm te blijven tijdens het poetsen

Hoe maak je een Cat kalm te blijven tijdens het poetsen


Veel katten zijn niet blij als ze worden geborsteld. Sommige katten, met name die anti-sociaal of degenen die langer haar dat knoestige krijgt moet zijn, kan kronkelen en word erg in paniek. Het hoeft niet een moeilijk proces zijn. Overweeg volgen van een aantal van deze stappen om te voorkomen dat uw kat rustig terwijl u hem borstelen.

instructies

Hoe maak je een Cat kalm te blijven tijdens het poetsen

1 Gebruik uw hand als een borstel. Terwijl de borstel goed in eerste instantie, te veel gebruik kan voelen, vooral in een gebied, kan ertoe leiden dat de kat geïrriteerd en ongemakkelijk. Als u afwisselend met de borstel en aaien hem met uw hand, zal hij in staat om meer op hun gemak voelen.

2 Scratch achter de oren van de kat en op de borst met uw vingers. Dit zijn twee gebieden op een kat die, zodra deze wordt bewerkt, kan een kalmerend effect. Katten houden van krassen in deze gebieden, dus vóór en tijdens het borstelen ervoor te zorgen dat u doorgaat met dit te doen om te voorkomen dat uw kat ontspannen.

3 Praat met uw kat in een kalme en rustgevende stem. Als u schreeuwen op uw kat te stoppen met tollen, gaat hij meer bang om te krijgen en blijven proberen om weg te lopen. Wanneer u in een rustgevende stem spreken, is dat je kat zal in staat zijn om kalm te blijven. Kijk hem in de ogen en complimenteren hoe goed hij is wezen.

4 Toon uw kat de borstel en laat hem ruiken het. Zo vreemd als dit klinkt, als je een kat de borstel die u gebruikt hij in staat om een ​​beetje meer rust te zullen laten zien. Katten kunnen bang voor het onbekende zijn. Alles wat hij weet is dat er iets aan de hand herhaaldelijk op en neer zijn rug die hij niet kan zien. Laat hem zien en ruiken de borstel, zodat hij weet dat het zijn eigen en dat het is iets dat niet gaat om hem pijn te doen.

Hints

  • Laat de borstelen niet haasten. Wanneer u de tijd nemen om ervoor te zorgen dat uw kat is comfortabel en dat hij erg van geniet van de verzorging, zal hij meer ontvankelijk te worden geborsteld in de toekomst. Als je haast, de ervaring is meestal niet zo comfortabel als het zou kunnen zijn.
  • Zorg ervoor dat niet te hard te poetsen. Hij zal niet in staat zijn om rustig te blijven als hij geïrriteerd en gekwetst door de borstel. Als u ruw in het borstelen van uw kat zijn, zal hij associëren verzorgen met iets pijnlijk.