Hoe om een ​​Hond te houden van Markering Territory

Hoe om een ​​Hond te houden van Markering Territory


Territoriale markering is een veel voorkomende gedrag voor honden. Het is ook zeer frustrerend zijn voor hondenbezitters. Dit gedrag kan soms gebeuren als de hond ouder wordt.

Het stoppen van het gedrag vereist een combinatie van het beheer van het gedrag en het onderwijs van uw hond waar het is onaanvaardbaar om te urineren.

instructies

Hoe om een ​​Hond te houden van Markering Territory

1 De eerste stap is om te steriliseren of castreren van uw hond. Studies hebben aangetoond dat 60 procent van de mannelijke honden zullen ophouden markering nadat ze zijn gecastreerd. Bij vrouwen ligt dat percentage nog hoger.

2 Gebruik een krat wanneer uw hond alleen wordt gelaten. Het beheer van het gedrag van uw hond is van cruciaal belang als het gaat om de territoriale markering.

3 Breng uw hond uit aan de leiband te onderwijzen en te belonen uw hond. Je moet je hond te leren waar het aanvaardbaar is om te plassen is.

4 Houd een dicht oog op uw hond. Om voor uw hond om te leren dat het onaanvaardbaar is om aan te geven, moet je je hond op heterdaad te betrappen, niet na. Wrijven van uw hond de neus in zijn urine na de feiten is geen goed idee.

5 Clean up is erg belangrijk. U moet alle gebieden dat uw hond heeft gemarkeerd schoon te maken. Als u elk product dat ammoniak heeft in het te gebruiken, zal het gedrag erger. Ammoniak ruikt naar urine van een hond. Dit zal uw hond veroorzaken aan te merken op het gebied dat u hebt schoongemaakt. Ook de meeste commerciële reinigingsmiddelen niet volledig de geur te verwijderen om uw hond, zodat hij zal blijven om aan te geven op dezelfde plek.

Gebruik een product als Miracle Nature's die speciaal is ontworpen voor het reinigen van urine van huisdieren. Het breekt natuurlijk neer alle enzymen en volledig verwijdert de geur.

Schoon met een product als Natures Miracle of Petzorp. Deze producten hebben enzymen die van nature breken de geur.

6 Gebruik een zwart licht naar alle plaatsen dat uw hond heeft geplast te vinden. Een black light zal onthullen alle plekken wanneer u de lichten uit en loop rond met de black light. Zodra je alle plaatsen van uw hond is gemarkeerd, schoon elke plek met Miracle Nature's hebben gevonden.

7 Territoriale markering zal optreden wanneer er sprake is van stress toegevoegd aan het leven van de hond. Een nieuwe baby, nieuwe hond, loopse teef etc. Als je kunt bepalen wat het onderliggende probleem is, helpt uw ​​hond aan te passen en de territoriale markering gedrag zal veel sneller worden opgelost.

8 De meeste honden dat merk zijn dominant. De eigenaar moet leiderschap oefeningen uit te voeren en er naar streven om de leider in het huishouden zijn.

9 In principe komt het neer op een goed beheer, grondig schoonmaken, en werd de leider, sterilisatie of castratie van uw hond en het vinden van wat het onderliggende probleem is. Door het volgen van de stappen in dit artikel vindt u de resultaten te zien.

Hints

  • Houd een dicht oog op uw hond.
  • Castreer of onzijdig uw hond.
  • Maak uw hond werk voor aandacht en eten.
  • Sommige honden zullen markeren als ze zien dat een andere hond lopen door hun huis. Beperk de gebieden waar uw hond kan zien uit het raam.
  • Laat uw hond niet te straffen na het gedrag heeft plaatsgevonden.
  • Sommige honden niet accepteren veranderen ook. Het verplaatsen van de meubels of het toevoegen van een nieuw stuk van meubilair kan ertoe leiden dat sommige honden markeren.