Fashions Tijdens de Flapper Era

Fashions Tijdens de Flapper Era


Wanneer iemand zegt dat de term "flapper, 'mensen meteen denken aan een vrouw uit de jaren 1920 het dragen van een mouwloze jurk gelaagd in pony. In aanvulling op de jurk, kort haar, sigaretten, make-up en hoge hakken zijn altijd in de afbeelding om het ensemble te voltooien. Deze stijl werd de handtekening look voor vrouwen van dit decennium.

Jurk en rok Styles

In tegenstelling tot de meeste voorstellingen, de Flapper jurken waren meestal niet knie lengte of korter. In feite waren ze normaal rond halfhoge. Het was pas later in de jaren 1920 dat de kleding van de vin toonde de knie, en zelfs dan heeft de mode niet te lang duren. Deze klassieke jurk was vormeloos in zijn ontwerp en viel op door hoeveel huid het toegestaan ​​de vrouw die het draagt, om te laten zien. Samen met de kortere lengte jurk, vrouwen droegen ook rokken die verschillende lengtes overal om de jurk te geven een ongelijke blik gehad. Tailles sterk gedaald te voegen aan de vormloze uiterlijk van het kledingstuk.

Kapsels

Kort haar was al de woede in de jaren 1920. Vrouwen begonnen knippen hun haar in de bob en stapte vervolgens over naar de golvende of kiezelstranden, knippen. Sommige vrouwen ging het tegenovergestelde van de golvende snit met de Eton gewas cut, die kort haar was glad naar beneden zeer vlak te zijn. Deze stijl was het meest passend voor vrouwen die de hoed van de tijd, de cloche pronkten. De Eton cut was ideaal voor dit en geholpen om de vorm van de hoed te accentueren.

Bedenken

Make-up werd een belangrijk onderdeel van de Vin kijken, vooral rode lippenstift. De handeling van het dragen van make-up was niet zo belangrijk als de applicatie of "aanraken up" van de make-up in het openbaar. De rode lippenstift hielp de aandacht vestigen op het roken van sigaretten, die vaak werd geaccentueerd door een lange sigaret houder.

Schoenen

Schoenen in deze tijd werd meer een fashion statement dan een noodzaak. Het grootste schoeisel trend in de jaren 1920 was de beroemde stijl van Mary Janes. De T-bar schoen stijl kwam ook in populariteit op dit moment. Aangezien het decennium vorderde, de uitstraling van een chunkier schoen aandacht en kreeg volgers op de mode-scene.