Hoe maak je een Cornhole Bean Bag Toss spel te maken

Cornhole is een outdoor game waarin spelers om de beurt gooien zakken gevuld met voer maïs op het verhoogde Cornhole platform. Het doel van het spel is om de zak krijgen in een gat in het platform of op zijn minst te landen op het bord. Een zak in het gat drie punten en op het bord is een punt. Het spel eindigt op 21 punten.
U kunt een cornhole bean bag toss spel te maken met weinig meer dan hout en stof.

instructies

1 Snijd de multiplex in de helft met een zaag. Je moet twee stukken die 2-by-4 voet te meten. Dit zullen de targets. U vindt er een gat gesneden 6 cm in diameter in elk bord. Meet 6 inches naar beneden vanaf de top van de raad van bestuur voor de bovenkant van uw gat. Elke kant van het gat zal zijn 9 inch vanaf de zijkanten van het bord. Gebruik een kompas en teken een cirkel 6 centimeter in diameter. Gebruik een decoupeerzaag uit te snijden de cirkel. Gebruik schuurpapier om eventuele ruwe delen van de cirkel op te lossen.

2 Begin de doelen met de basis. Snij de 2-bij-4s in de volgende maten: Vier 4-voet stukken, vier 22-inch stukken, vier 12-inch stukken. Leg de twee 4-voet stukken 22 inch uit elkaar en evenwijdig aan elkaar op uw werkruimte. Plaats de twee 22-inch stukken aan elk uiteinde in de 4-voet stukken om een ​​rechthoek vormen. Hamer twee 3- tot 4-inch nagels in elk uiteinde van de 4-voet stukken door de 22-inch stukken om het af te ronden. Dat zal een totaal van vier spijkers in elk 4-voet stuk hout zijn. U zal worden overgelaten aan de 12-inch stukken voor de benen die u later toevoegen.

3 Bevestig de top naar de basis om het doelwit te maken. Neem je multiplex doelgroep top dat je het gat in hebben gesneden en leg het op de top van de basis. Bevestig de multiplex op de basis met enkele 3- tot 4-inch nagels. Zet een spijker in elke hoek en vervolgens spijkers in de rest van de omtrek elke 2 inch.

4 Maak de benen. De onderkant van uw cornhole frame dicht genoeg bij de standaard hoogte voor een corn hole doelwit. U moet om de benen te bouwen voor de top van de raad van bestuur, het einde met het gat, naar de top van de raad van bestuur te verhogen tot een hoogte van 12 inch van de grond. Nail twee 12-inch 2-by-4s aan de bovenkant van het frame aan de binnenzijde met twee 3- tot 4-inch nagels. Meet de afstand van de grond tot de bovenkant van het bord. Als deze hoger is dan 12 inch, zand van het been tot je een meting van precies 12 inch.

5 Versier je targets. Cornhole doelstellingen kunnen worden gelaten zoals ze zijn of ze kunnen worden geschilderd. Het is geen slecht idee om je doelen te beschermen met een aantal waterdichte outdoor verf of beits, zoals Thompson's Water Seal WATERPROOFER Plus Clear Wood Protector. Toegepast volgens richting op de verpakking. U kunt waterdichte outdoor verf of beits te krijgen op uw lokale huis verbetering of ijzerhandel. Zodra u dit doet je doelen zal klaar zijn voor het spelen zijn. Je zal niet nodig om ze vast te zetten aan de grond. Net zet ze tegenover elkaar met ongeveer 12 voet van het spelen van gebied tussen hen.

6 Naai de zakken. U kunt de zitzakken die zijn gegooid in de richting van de doelstellingen van eend doek, die zal houden via de slijtage te maken. U zult vier zakken van een kleur en vier zakken van een andere kleur nodig hebt. Naai twee stukken stof aan elkaar passen. Laat een gat groot genoeg om de tas met de voeding koren vullen. Vul elke zak met ongeveer 15,5 oz. van voer maïs, of ongeveer 2 kopjes, en naai het gesloten.