New Year's Eve Uitstappen in Ohio

New Year's Eve Uitstappen in Ohio


De zes grootste steden in Ohio zijn Columbus, Cleveland, Cincinnati, Toledo, Akron en Dayton. Tussen hen zijn mensen winkelen voor een New Year's Eve uitje gebonden aan iets dat hun budgetten en smaken past. Of u alleenstaand bent, een stel of een gezin met kinderen, Ohio biedt iets aan de routine te breken voor het jaar "eerste nacht."

singles

Cleveland's high-end Landerhaven Club doet een jaarlijkse New Year's Eve bash, platte prijs $ 135 per stuk (in 2011), met live muziek, valet parking, dansen, champagne en een open bar, en een 01:00 ontbijt. Als je in Cincinnati, kijk op de Pirate's Den, een bar met een papegaai-head motief. Deze bar heeft een 400 personen capaciteit, en trekt singles in de leeftijd van 21 tot 50; bier is $ 4. Ernstige dansers moeten kijken op de Toledo Dance Club New Year's Eve shindig bij Club Soda.

koppels

Koppels die willen om te ontspannen voordat de klok slaat 12 kan dalen door Cleveland Improv comedy club, met een sluitingstijd van 22:00 en genoeg tijd over om de volgende partij. Na de Improv, langs Sergio's Sarava, een samba-club dat opent om 10 uur, en met een $ 20 dekking, ring in het nieuwe jaar met een Latijns-beat. Cincinnati-gebonden paren zonder kinderen kunnen genieten van de bar-to-bar partij rond Fountain Square. Koppels die moe zijn van gewoon drinkt en verkleden zou willen aan het hoofd van Toledo naar iets anders: snoekbaarzen Madness in Port Clinton. Om middernacht, een gigantische snoekbaarzen (het is een vis) daalt, en culinaire aanbod omvat snoekbaarzen sandwiches, snoekbaarzen popcorn en zelfs Walleye wijn. Meer mellow koppels zou kunnen genieten van Dayton jaarlijkse Filharmonisch Orkest Concert voor New Year's Eve. Tickets variëren van $ 13 tot $ 65, vanaf 2011, en de deelnemers krijgen een gratis glas champagne in de pauze.

families

Non-drinking koppels en gezinnen moeten kijken op de jaarlijkse New Year's Eve in de Botanische Tuin van Cleveland, en nog tijd om de kinderen naar bed. Aanvang: 10 uur, de show is overgenomen door 05:00 In Toledo, is New Year's Eve gebeld in het begin, bal laten vallen op de middag scherpe gepaard met veel vruchtensap, op de Toledo Zoo.

-City Gesponsorde Roamers

Voor een lage, platte zitpenning, kunt u genieten van meerdere evenementen in de binnenstad "First Night" feesten, gesponsord door Columbus en Akron. Deze kindvriendelijke gebeurtenissen omvatten tientallen live entertainment optredens, en hands-on activiteiten voor volwassenen en kinderen. Dayton sponsort een alcohol-vrij viering met vuurwerk en schaatsen op het Riverscape Metro Park elk jaar zonder toegangsprijs, hoewel de ijsbaan vraagt ​​voor $ 5, dat skate verhuur (vanaf 2011) omvat.