Hoe goed Smeer een loopband

Hoe goed Smeer een loopband


De wrijving die door de loopband wrijven op de rollen kan schade aan uw loopband veroorzaken. Het houden van uw loopband goed gesmeerd, kan het bespaart u van de verplichting om honderden dollars uitgeven aan tredmolen reparaties.

instructies

1 Koppel de loopband.

2 Controleer uw eigenaren handleiding of website van de fabrikant om uit te vinden wat voor soort smeermiddel u nodig heeft voor uw loopband. Er zijn verschillende soorten, dus het is belangrijk om de juiste keuze voor uw loopband te hebben.

3 Gebruik de inbussleutel om de schroeven waarmee de loopband te houden door het draaien van de schroeven 10 volle slagen aan elke kant van de achterste rol los te maken.

4 Solliciteer 1/2 oz. smeermiddel direct in het midden van de wandeling gebied onder de loopband op het dek.

5 Draai de achterste rol schroeven 10 beurten aan elke kant. Sluit de loopband in en laat deze 6 mijl per uur voor 2 tot 3 minuten om het smeermiddel gelijkmatig verspreid. Veeg overtollig smeermiddel van de zijkanten van de band.

6 Lopen op de loopband om te controleren op de juiste spanning aan de riem. Strakker of losser de rol schroeven met de inbussleutel als dat nodig is.

Hints

  • Wees voorzichtig om de riem volledig vast aan zijn oorspronkelijke positie om slippen te voorkomen.