Hoe maak je Sugar Stroop

Suikersiroop ook bekend als bar siroop of eenvoudige siroop, en is een combinatie van water en suiker. Het is het belangrijkste ingrediƫnt in veel snoep, pluizige cake glazuur, cocktails en likeuren.
Hoewel het is heel makkelijk te maken, moet het correct worden gekookt om de juiste structuur te verkrijgen zonder korreligheid. Om zeker te zijn dat alle suiker volledig is opgelost, is het best om kleine series te maken op een moment.

instructies

1 Combineer 4 kopjes witte korrelige suiker en 2 kopjes water in een zware bodem pan.

2 Verhit op matig, onder voortdurend roeren, tot de suiker volledig op te lossen voordat het mengsel begint te koken. Het voorkomen van kristallisatie van de suiker zal de suikerstroop te houden van het hebben van een korrelige structuur.

3 Gebruik een schone kwastje gedoopt in wat water suikerkorreltjes plakken wassen om de zijkanten van de pot naar beneden in de siroop mengsel.

4 Kook de suikerstroop voor ongeveer vijf minuten, of tot het dik wordt, zodra het komt aan de kook. Niet roeren het of schraap de zijkanten van de pot als het eenmaal begint koken.

5 Controleer de temperatuur van het mengsel met een snoepje thermometer. Het moet ongeveer 245 graden C. Als dat niet vrij hoog genoeg is, kook de siroop een beetje langer.

6 Haal de pan van het vuur en laat de suikerstroop stoppen borrelen volledig door voordat u het in uw recepten. Ongebruikte porties kunnen worden opgeslagen in de koelkast in een container met een goed sluitend deksel.