Leveringen aan Neem het op een boottocht

Leveringen aan Neem het op een boottocht


Het nemen van een boottocht is een spannende tijd, maar denken van alles in te pakken kan stressvol krijgen. Het maken van een lijst van de dingen die je nodig hebt kan u helpen om beter te organiseren je gedachten en zorgen ervoor dat u niets vergeet.

Kleren

Denk aan het lichaam van water je gaat op als de tijd van het jaar. Bijvoorbeeld, als je gaat op een meer in de zomer, is de kans groot dat het warm zal zijn, zodat u alleen nodig een paar warme kledingstukken, terwijl als je gaat op de oceaan je moet wat broeken en truien, ongeacht pakken de tijd van het jaar, omdat het winderig en koud kan krijgen. Zorg ervoor dat u zwemkleding te pakken, zodat je in kunt duiken en genieten van het water. Ook, breng hoeden om je gezicht te beschermen tegen de zon.

Gereedschap

Vele boten hebben al gereedschappen aan boord, maar veilig kunt u dingen zoals zaklampen en drijfmiddelen te brengen zijn. Ook, breng extra batterijen voor je zaklamp in het geval ze burn-out. Een batterijlader is een goede zaak om te overwegen om als je het brengen van een veel elektronica. Alle boten hebben een batterij, maar je niet wilt om het te draaien door de stekker dingen als je het kan vermijden. Neem altijd een mes op een boot ook. Je zult waarschijnlijk niet nodig, maar er kan een situatie waar je zal komen.

Elektronica

Zorg ervoor dat u uw elektronica die u zullen helpen u geniet van uw boottocht, zoals iPods en cd-spelers mee te nemen. Het brengen van een radio is misschien niet een goed idee, want er is geen garantie dat je in staat om radiogolven uit te krijgen in het midden van het water zal zijn. Breng uw camera en video camera zo goed, zodat u de herinneringen die op uw reis kunnen documenteren. U kunt het krijgen van een waterdichte camera te beschouwen als goed, zodat u foto's onder water kunt nemen. Er zijn wegwerp-versies bij veel winkels.

Accessoires

Brengen accessoires op een boot is erg belangrijk, omdat ze waarschijnlijk niet zal worden verstrekt. Als er een douche op de boot, of als u een of andere manier van plan douchen terwijl u uit, pak twee handdoeken. Op deze manier heb je een af ​​te drogen met een en ander uit te leggen op. Brengen veel en veel bescherming tegen de zon, met inbegrip van dingen zoals zonnebrandcrème, hoeden, zonnebrillen en lippenbalsem. U krijgt veel blootstelling aan de zon, zodat jezelf te beschermen. Ook, breng alle andere dingen die je nodig hebt voor het type van de reis is (dat wil zeggen hengels, waterski's, duikuitrusting, enz.)