Homemade Overwogen Giften van het voedsel

Homemade Overwogen Giften van het voedsel


Warme dranken worden gemaakt met behulp van wijn of appelcider en infuseren met kruiden. De warme drank is populair tijdens de wintermaanden in Europa. Deel de warmte met je vrienden en familie tijdens de koude maanden. Verpakken piekeren kruiden of bereid een partij van de cider of wijn en de fles zelf. Omvatten het recept of instructies met de gave, zodat vrienden en familie volop kunt genieten van de drank.

Overwogen Wijn Gift Basket

Vul een geschenkmand met alle ingrediënten die nodig zijn voor een partij van glühwein. Een traditioneel recept bevat twee flessen droge rode wijn, een fles brandewijn of poort en verse kruiden. De kruiden zijn onder andere kaneel, kruidnagel, een gesneden oranje en suiker of honing te zoeten. U kunt gember of nootmuskaat toe te voegen als u verkiest. Rangschik de ingrediënten in een mand, samen met de instructies voor het uitvoeren van de wijn. Voeg een paar extra kaneel voor de garnering.

Overwogen Cider Gift Basket

Voor iedereen in uw leven die een non-alcoholische warme drank de voorkeur, voor te bereiden een warme cider cadeau mand. Je hebt minimaal 2 qt. appelcider en kruiden zoals bruine suiker, piment en kaneelstokjes. Voor een housewarming gift, voeg mokken of gebruik een langzame fornuis in plaats van een mand. De slowcooker houdt de cider warm tijdens een feestje. Een kleine zeef voegt ook een mooi tintje aan de kruiden in de cider en uit de kopjes te houden.

Fles Overwogen Dranken

Als u genieten van het maken van warme wijn of cider jezelf, voor te bereiden een partij of meer te geven aan vrienden en familie. Volg het recept zoals gewoonlijk, maar laat het afkoelen voordat met behulp van een trechter om flessen met de drank te vullen. Hergebruik van de wijn, port of cider flessen u gebruikt om de drank te maken. Gewoon verwijderen van de labels op voorhand. Bind een lint rond de hals van de fles om een ​​kaart te bevestigen.

warme Spices

Koop een paar tule cirkels en lint uit de ambachtelijke winkel. Als je niet tule kunt vinden, kunt u gebruik maken van cellofaan gave zakken in plaats daarvan. Vul elke zak met kruiden voor piekeren. Gemeenschappelijke kruiden voor warme dranken bevatten kaneelstokjes, sinaasappelschil of plakjes, piment bessen, kruidnagel en kardemom stokken. U kunt echter het recept aan te passen aan uw eigen smaak of een favoriet recept om te delen met vrienden. Bind de zak afgesloten met het lint. Schrijf het recept op een nota-kaart en slaat een gat in de ene hoek. Bind het recept om de tas. Gebruik deze als giften of partijgunsten.