Hoe maak je een zelfgemaakte Flip a Frog spel te maken

Hoe maak je een zelfgemaakte Flip a Frog spel te maken


Het carnaval Barker aangeklampt je als je voorbij wandelde met een trechter cake in de ene hand en een been van Turkije in de andere. Je bracht een halve nacht en al je geld te bewijzen hoe verkeerd hij was toen hij u geroepen "ham-handed." Je kunt dit spel eenvoudig zelf te maken en brengen het plezier naar huis. Gewoon breken uw friteuse, oefen je beledigingen, en je zult de hele buurt te krijgen in uw achtertuin voor deze leuke zomer spel.

instructies

The Game Board

1 Tape stukken karton samen totdat je een 6-foot-by-6-foot plein kreeg. Snij de hoeken met een schaar, zodat het plein ronde wordt.

2 Schetsen een bullseye met een 1-voet diameter in het midden. Schrijf "100" moedig in het centrum van de roos en de schaduw van de rest van de roos met de markering.

3 Maak een grotere cirkel rond de roos. De rand van deze cirkel moet één voet van de rand van de roos te zijn. Schrijf "75" direct onder de "100", zodat deze in lijn met en zijn oriëntatie is gelijk aan de "100." Laat deze cirkel unshaded.

4 Wordt grotere cirkel rond de laatste. Deze cirkel moeten twee voeten van de rand van de vorige cirkel. Schrijf "50" onder de "75" en schaduw deze cirkel in.

5 Schrijf "25" onder de "50" Je hoeft niet te laten trekken een cirkel, want dit is de laatste cirkel en de rand van het karton zal de grens zijn.

The Frogs

6 Knip je doek in rechthoekige stroken van alle soorten en maten, maar iets veel groter dan een 4-inch-by-8-inch stuk moeilijk om te gebruiken met de katapult zal zijn. Kiezen uit een willekeurige rechthoek en vouw het in de helft.

7 Naai twee kanten op elkaar, met uitzondering van de gevouwen kant. Zodra je dit hebt gedaan, zal je een zak te hebben. Vul de zak met rijst en naai de enige open zijde samen vertrokken.

8 Stik met lange stroken stof, één aan een hoek, en de naast een aangrenzende corner. Deze, een keer gelanceerd, zal uitzien de kikkerbillen.

9 Teken een gezicht op de kikker. Alles wat je nodig hebt om te trekken zijn de lipline en haar ogen.

10 Maak een aantal kikkers op dezelfde manier. Zij moeten van verschillende grootte, en moet worden gevuld met veel verschillende dingen, zoals zand of kiezels, zodat elke kikker de katapult anders zal lanceren af.

de Catapult

11 Roll verschillende kranten (en / of tijdschriften) samen tot een buis met een diameter van 3 inches.Tape helemaal rond de tunnel in het midden en aan beide uiteinden.

12 Plaats een rubberen band onder de krant tunnel. Trek de rubberen band aan beide zijden zodat de rubberen band vormt een U-vorm rond de tunnel. Rijg de ene kant door de andere en houdt het op zijn plaats.

13 Plak de steel van een soeplepel, of andere grote kookgerei, door de lus je hebt te houden. Het gereedschap zou moeten zijn op de top van de krant met zijn holle zijde naar boven. Beweeg de hendel tot het gereedschap ligt met zijn middelpunt op de top van de krant. Wanneer u de loop van de rubberen band vrij te geven, moet het gereedschap op zijn plaats te houden.

14 Tape de zijkanten van de krant trechter om de grond aan de buitenzijde van het bord. Als je buiten bent, kun je tuin nietjes gebruiken om de krant ingedrukt te houden, of je kan een startplaats te stellen en laat de spelers om de katapult binnen dat gebied te verplaatsen.

15 Plaats een kikker in de kop van het gereedschap. Te lanceren, pop de hendel naar beneden met je vuist.